hrvati u europi

Olić: Spreman sam za izazove, Rakitić: Ja sam još umoran

'03.07.2012, Flutmulde, Gifhorn, VfL Wolfsburg vs VfL Wittingen/Su, im Bild   Ivica Olic #11 vom VfL Wolfsburg  Foto © nph / Rust *** Local Caption ***     '
'nph / Rust'
19.08.2012.
u 18:57

Ivica Olić gušta u pohvalama nakon što je u pobjedi Wolfsburga 5:0 nad Schönbergom.

Svi njemački mediji proglasili su ga igračem utakmice, no skromni Olić osvrnuo se samo na igru svoje momčadi.

– Kontrolirali smo utakmicu, dominirali i na kraju zabili pet golova. Vidi se da smo dobro pripremljeni i spremni za start Bundeslige. No, nije sve idealno, ima pogrešaka koje moramo ispraviti – rekao je Olić.

Pobjedom je u sezonu krenuo i Ivan Rakitć, njegova je Sevilla u 1. kolu španjolske lige s 2:1 na svom terenu svladala Getafe, a naš je nogometaš bio dodavač pri prvom pogotku.

Raketa umoran od Švicarske

– Bio sam malo umoran od utakmice hrvatske reprezentacije protiv Švicarske. Želim nastaviti napredovati u formi i davati još više. Mislim da je i momčad na dobrom putu i učinit ću sve da budem još bolji – rekao je Rakitić i dodao:

– Najvažnija je stvar da smo krenuli s tri boda. Igrali smo dobro u prvom poluvremenu. U nastavku nas je Getafe malo pritisnuo, ali možemo biti sretni našom igrom. Posebno jaki moramo biti kod kuće, gdje moramo pobjeđivati u svim utakmicama. Načinom kojim smo igrali u subotu možemo izboriti puno pobjeda.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije