Njemački kup

Olić sudjelovao u pobjedi Bayerna, Barca lako protiv Valencije

'FC Bayern Munich\'s Ivica Olic and David Alaba (R) celebrate during their German Bundesliga first division soccer match against Wolfsburg in Munich, January 28, 2012.            REUTERS/Michael Dalde
'MICHAEL DALDER'
08.02.2012.
u 22:47

Italija, kup: Milan-Juventus 1:2, Njemacka, DFB Pokal: Stuttgart-Bayern 0:2 (Olic od 83.), Francuska, kup: Lyon-Bordeaux 3:1 (produzeci).

Na gostovanju kod Stuttgarta Bayern je poveo preko Riberyja u 30. minuti, da bi u prvoj minuti nastavka povisio Gomez.

Naš je Ivica Olić ušao u 83. minuti umjesto strijelca prvog gola Francka Riberyja.

Dejan Lovren nije bio ni na klupi u susretu koji je njegov Lyon kod kuće dobio protiv Bordeauxa nakon produžetaka.

Milan je izgubio u kupu od Juventusa, kojem je Caceres zabio oba pogotka na Giuseppe Meazzi. Za crveno-crne strijelac je bio El Shaarway na dodavanje Ambrosinija.

Barcelona je slavila u Kupu kralja protiv Valencije 2:0. Igralo se na Camp Nou, Cesc Fabregas je nakon ubacivanja Lea Messija zabio u 16. minuti, a bivši je igrač Arsenala asistirao Xaviju za drugi gol, u 81. minuti.

Komentara 1

KA
karambita
10:16 09.02.2012.

Zasto novinari toliko pisu hvalospjeve o Olicu nije mi jasno. Usao je u 83 minuti, nije se sastao sa loptom, i cemu ga onda hvaliti i dizati u nebesa....najprije ste pisali o Modricu hvalospjeve, a sad o Olicu...zaista, odvratno i bez imalo novinarske etike...ljudi igraju za lovu, placeni su u milijunima eura, i zbog cega svaki dan puniti stranice sa tim glupostima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije