UOČI DVOBOJA

Olić: Volim Dinamo, to je sila u Hrvatskoj. Ali, najljepše dane proveo sam u Bayernu

Ivica Olić
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/4
16.09.2024.
u 10:33

- Prije ždrijeba nadao sam se da će se Dinamo susresti s Bayernom. Sada je prva utakmica Lige prvaka i naravno da moram biti tamo kad se sučele moja dva bivša kluba - rekao je Olić

Legendarni hrvatski napadač te aktualni izbornik Hrvatske U21 reprezentacije Ivica Olić za službenu stranicu Bayerna najavio je sutrašnju utakmicu s Dinamom u Ligi prvaka. To će biti sudar njegovih bivših klubova.

- Prije ždrijeba nadao sam se da će se Dinamo susresti s Bayernom. Sada je prva utakmica Lige prvaka i naravno da moram biti tamo kad se sučele moja dva bivša kluba - rekao je Olić i dodao:

- Volim Dinamo, ali sam najljepše dane proveo u Bayernu. Mislim da će Dinamo odigrati dobro i boriti se, ali oni znaju da je Bayern veliki favorit.

Nijemcima je približio nogomet u Hrvatskoj.

- Razlika u kvaliteti u ligi je ogromna. Dinamo je sila, pogotovo kod kuće pred svojim bučnim navijačima. Pobijedili su Tottenham i Atalantu u Zagrebu. Njihovi navijači mogu im pomoći da ostvare velike pobjede - rekao je Olić i dodao:

- Dinamo ima dobru kombinaciju međunarodnog iskustva i mladih talenata. Mnogim igračima u Hrvatskoj se najveći san ostvari kada ih pozove Dinamo. Klub mora prodavati kako bi zadržao status u Hrvatskoj, ali po plaćama još ne može parirati inozemnih klubova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije