PROTIV WERDERA ZA KUP

Olić: Zvao sam u Hrvatsku i govorio: ''Ovdje je ludnica!''

Ivica Olic
Reuters
12.05.2010.
u 12:53

Nogometaši Bayerna burno su proslavili 22. osvojeni naslov bundesligaškog prvaka. Deseci tisuća navijača okupili su se proteklog vikenda na Marienplatzu u Münchenu kako bi proslavili sa svojim ljubimcima.

- Tako nešto nisam nikada doživio i neću to zaboraviti. Obavio sam puno poziva prema domovini i svima rekao: “Ovdje je ludnica” - komentirao je hrvatski nogometni reprezentativac Ivica Olić za službenu internetsku stranicu Bayerna.

- Bilo je sjajno, ali sada je gotovo – dodaje brzonogi i neumorni napadač, koji se sada zajedno sa suigračima okreće sljedećoj utakmici, finalu DFB Pokala protiv Werdera, koji se igra na Olimpijskom stadionu u Berlinu 15. svibnja.

- Werder je u vrlo, vrlo dobroj formi. Neće biti jednostavno – upozorava hrvatski reprezentativac, koji je prošle godine ispao u polufinalu DFB Pokala s HSV-om upravo od Werdera (4:2 na penale). U regularnom dijelu utakmice bilo je 1:1, a Olić je tada postigao jedini gol za hamburšku momčad.

- Prošle godine ispao sam u polufinalu od Bremena. Sada imam priliku za pobjedu.

Osim osvete protiv Werdera, Olić ima i dodatan osobni cilj. Naime, DFB Pokal je jedino natjecanje u kojem ove sezone nije postigao gol (11 golova zabio je u Bundesligi, sedam u Ligi prvaka).

Da je u sjajnoj golgeterskoj formi Olić je dokazao i u posljednjem bundesligaškom kolu igranom prošle subote, kada je zabio prvi gol Bavaraca u 3:1 gostujućem slavlju kod Herthe. Tom je pobjedom Bayern samo potvrdio već ranije osigurani naslov njemačkog prvaka, ali tu ambicije momčadi ne staju. Osim u Njemačkom kupu, pruža se Bayernu prilika 22. svibnja u Madridu za osvajanje Lige prvaka protiv Intera.

- Ne želimo stati na jednom naslovu, već sve osvojiti. Takva prilika ne pruža se često.

Što se tiče subotnjeg finala s Werderom, Olić dodaje:

- Napravit ću sve moguće da osvojimo naslov.

Zar je itko uopće sumnjao...

Komentara 4

OB
-obrisani-
13:05 12.05.2010.

Olić: Slavlje Engleza i Ukrajinaca nikada neču zaboraviti..Sve je bilo tako težko, tamno i mučno..

DO
domingo1981
13:22 12.05.2010.

Ola, drzimo ti fige za preostale dvije tekme... tebi i Pranjicu... pogotovo za onu protiv zabara!!!

LI
linder
13:26 12.05.2010.

slovenija treba da uziva jos dok nije pocelo SP, kad pocne onda je kraj...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije