Europska liga

Olympiakos slavio u Kazanju, junak rezervni vratar

david fuster
AFP/Pixsell
14.02.2012.
u 15:58

Roy Caroll obranio je kazneni udarac Natchou, a ušao je s klupe nakon što je prvi vratar Megyeri dobio crveni karton.

U prvoj utakmici šesnaestine finala Europske lige nogometaši grčkog Olympiakosa pobijedili su sa 1:0 u gostima ruski Rubin. Jedini strijelac bio je David Fuster u 71. minuti.

Junak utakmice bio je grčki vratar Roy Caroll, koji je obranio kazneni udarac Natchou, a ušao je s klupe nakon što je prvi vratar Megyeri dobio crveni karton.

Komentara 2

MA
marlboro69
11:18 15.02.2012.

\"veliki novinarcicu\", da si pratio ovo o cemu si pisao, znao bi da je utakmica igrana u Moskvi!

DU
Deleted user
08:40 16.02.2012.

Marlboro... , slažem se sa tobom da novinari moraju biti informirani o čemu pišu... , ali ovaj nije napisao gdje se igrala utakmica (makar je trebao) pa mislim da njegva krivica nije tako velika , nego malo manja !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije