A ŠTO VI MISLITE?

Oni vjeruju u nas zbog Lovrena, Modrića, napadača, ždrijeba i iskustva

Hrvatska nogometna reprezentacija
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
24.03.2014.
u 21:40

Hrvatska je oduvijek imala talentirane igrače, a ova generacija ne razlikuje se ni po čemu, pišu Amerikanci te otkrivaju pet razloga zašto vjeruju u dobar rezultat 'kockastih'.

Iako nije jedan od favorita na Svjetskom prvenstvu, Hrvatska na krilima Luke Modrića u Brazilu može napraviti dobar rezultat, piše novinar portala Rantsportsa.

Nakon prolaska u kompliciranoj skupini i dokvalifikacija protiv Islanda, Hrvati se nadaju da mogu ostvariti dobar rezultat ovog ljeta. Hrvatska je oduvijek imala talentirane igrače, a ova generacija ne razlikuje se ni po čemu, dodaju Amerikanci te navode pet razloga zašto će to biti tako.

Dejan Lovren

Dejan Lovren ima odličnu sezonu u Premiershipu za Southampton. Svjetsko prvenstvo često je ulaznica igračima za vrhunske europske klubove, koji igraju Ligu prvaka, a nemojte misliti da Dejan Lovren to ne zna. Očekujte dobre nastupe ovog braniča iz Southamptona.

Foto: Reuters (Ilustracija)

Izbjeći će Brazil u drugom krugu

Hrvatska je u skupini u kojoj bi trebala proći, iako imaju tešku utakmicu protiv Brazila. Ipak, ako Hrvatska prođe, onda će izbjeći Brazilce. Postoje i druge dobre momčadi protiv kojih će morati igrati, ali Brazil je veliki favorit jer igra pred svojim navijačima. To je težak ždrijeb, koji će Hrvatska izbjeći.

Jaka i iskusna momčad

Igrači kao što su kapetan Darijo Srna, Ivica Olić, Eduardo, Stipe Pletikosa i Ognjen Vukojević donose veliko iskustvo. Ima i mladih zvijezda koje treba paziti kao što je Mateo Kovačić. Kako god, iskusni igrači su važni za bilo koju momčad, a Hrvatska ih sigurno ima.

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL, Davor Puklavec/PIXSELL

Napadači

S Marijem Mandžukićem, Nikicom Jelavićem, Ivicom Olićem i Eduardom u napadu Hrvatska ima jake nade na terenu i na klupi. Bayernom Mandžukić će biti prvi izbor, a ako će on trebati pomoć, tu su ostali napadači koji su u karijeri već pokazali da su sposobni zabili gol ako bude potrebno.

Luka Modrić

Hrvatska ima jednog od najboljih veznjaka na turniru u Luki Modriću, koji može kontrolirati igru dodavanjima, vizijom i sposobnošću da zadrži loptu. Luka će vući konce u sredini i vodit će momčad do situacija koje bi ih trebale voditi do pobjeda, zaključuju novinari američkog portala.

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

>> Kovač nije oduševljen: Nije bilo dobro, više sam očekivao

Komentara 3

MG
Maximus Genius
07:36 25.03.2014.

Ako prođemo skupinu, puna šaka brade.

CA
canajisraM
15:53 25.03.2014.

Po ovoj anketi ispada da smo favoriti . Netko se gadno nasalio. No lopta je okrugla i sve je moguce.

DU
Deleted user
22:17 24.03.2014.

Od sviju navedinih,nogometasa,samo boze da nam Olic bude razigran,mislim protiv Brazila,jer cenam nedostajati Mandzo uz njega,sve ostalo su "dobri"nogometasi,a drugi krug ne prolazimo,jer smo preslabi apsolutno,znam da cu sada"popusiti"stotine minusa,ali istina je ta i nema druge.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije