Novi iskorak

Mislav Oršić sletio u Tursku, navijači ga fotografirali u zračnoj luci

Foto: Twitter
1/4
29.06.2023.
u 11:33

U Turskoj bi trebao postati igrač Trabzonspora i pridružiti se momčadi hrvatskog trenera Nenada Bjelice

Miljenik navijača Dinama Mislav Oršić (30) ipak neće ponovno zaigrati u dresu zagrebačkog kluba, kao što se neko vrijeme nagađalo.
Nakon što je bilo jasno da napušta Southampton u kojemu se nije naigrao, igrač svetaca sletio je u Tursku gdje bi trebao postati igrač Trabzonspora i pridružiti se momčadi hrvatskog trenera Nenada Bjelice. 

Navijači su ga fotografirali kad je sletio u istanbulsku zračnu luku, a uskoro bi se trebala obznaniti i službena vijest oko njegove nove destinacije u nogometnoj karijeri. 

Povremeni hrvatski reprezentativac preselio se iz Dinama u Premiership, zaigrao u najjačoj ligi svijeta, ali sada odlazi. Pao je u drugu momčad, dugo vremena bio je i na klupi pa i tribinama i nikada se nije uspio dokazati i nametnuti. Sada se odlučio na novi iskorak u karijeri jer svjestan je da ako neće imati minute u klubu, neće dobivati ni pozive izbornika vatrenih Zlatka Dalića. 

 

 

U Trabzonsporu će ga voditi Bjelica s kojim je surađivao u Dinamu, možda se pod njegovom palicom vrati u formu pa ćemo ga gledati i na Euru 2024. 

Komentara 2

BA
Barba56
11:43 29.06.2023.

Sretno Orsa , vidimo te na Evropskom svakako .

BI
billynik
12:53 29.06.2023.

Šimić i nova uprava Dinama sve čine da svedu Dinamo na nivo Hajduka a onda uz pomoć sudaca i Kustica i Hajduk može možda osvojiti prvenstvo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije