Engleska

Osigura li United naslov, City će u derbiju morati stati u špalir

'Manchester United\'s Rio Ferdinand (R) remonstrates with Manchester City\'s Mario Balotelli (L) at the end of their FA Cup semi-final soccer match at Wembley Stadium in London, April 16, 2011.  Manch
'TOBY MELVILLE'
10.04.2012.
u 14:28

Manchesterski derbi igra se u 36. kolu, 30. travnja, a United bi dotad već mogao osigurati novu, 20. krunu!

Nikad kraja poniženjima za Manchester City. Ne samo što su građani prepustili vrh, a vjerojatno i naslov prvaka mrskom gradskom rivalu Unitedu, nego će ga u predstojećem gradskom derbiju vjerojatno morati i svečano pozdraviti kao novog prvaka formirajući špalir!

Naime, manchesterski derbi igra se u 36. kolu, 30. travnja, a United bi dotad već mogao osigurati novu, 20. krunu! Dogodi li se to, upravo će ih nogometaši Cityja morati pozdraviti kao nove prvake na svom Etihadu, tvrdi engleski list Guardian.

List nadalje tvrdi kako se u Cityju još ne zamaraju tim stvarima, ali da će, dođe li do toga, ipak biti primorani stati u počasni špalir ljutitim rivalima.

Komentara 2

ZD
Zoran-Düsseldorf
14:29 10.04.2012.

Do tada ce sve biti reseno.

Avatar Idler 3
Idler 3
15:38 10.04.2012.

Da i kaj sad? Pravi igrač (i športaš) će uvijek stat u taj špalir ak je to običaj i tradicija bez obzira tko je pobjednik. Čestitali buju im, a onda pokušali pobijedit na terenu novog prvaka...i to je to !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije