SUPERSPORT HNL

Osijek ima cilj srušiti Hajduk u derbiju, evo gdje možete gledati okršaj na Poljudu

U 20. kolu HT Prve HNL sastali se Hajduk i Osijek
Miroslav Lelas/PIXSELL
05.11.2022.
u 08:23

Novi derbi hrvatskog prvenstva nas očekuje danas na poljudskom stadionu od 17:30 sati.

Danas se od 17:30 sati na Poljudu igra novi derbi hrvatskog prvenstva, u sklopu 16. kola sastaju se Hajduk i Osijek

Bijelo-plavi dolaze u Split s velikim optimizmom nakon pobjede nad Dinamom u proteklom kolu na Gradskom vrtu, ali najviše od svega hrabri dobra i agresivna igra. Osijek je vrlo učinkovit u zadnjih 10 međusobnih ogleda na Poljudu, skupili su četiri pobjede, pet remija te jedan izgubljeni susret. 

Od ozlijeđenih igrača neće biti dva stopera Danijela Lončara i Jevhena Čeberka, dok se nakon kartona vraća mladi Barišić kako bi popunio mjesto u srcu obrane. Laszlo Kleinheisler je spreman za igru, motiviran kao i Mijo Caktaš koji žarko želi 'zapapriti' bivšem klubu s kojim se nije rastao u najboljim odnosima. Kapetan Mile Škorić još uvijek nije spreman za igru, bolna leđa su ga opet zaustavila od povratka na travnjak. 

- Odigrali smo dobru utakmicu protiv Dinama, to nitko nije očekivao.  Ta utakmica je donijela dosta emocija, važno je igrače vratiti na isti nivo koji je potreban da bi imali šansu u Splitu. Pokazalo se u Varaždinu ako nismo na svom nivou onda je teško. Ako smo na maksimumu možemo pobijediti bilo koju momčad u HNL-u. To je naš cilj. Hajduk ima vrlo dobru momčad, vrlo dobre individualce, ali ako budemo na maksimumu imamo dobre šanse - poručio je Poms

Hajduk se nakon remija protiv Lokomotive našao u vrlo nelagodnoj poziciji, izgube li od Osječana, imat će samo jedan bod viška, a to nikako ne želi trener Karoglan. Bijeli su se dosta posljednjih utakmica provlačili, no nekako su uspjeli osvojiti vrijedne bodove, dok su protiv Dinama pružili vrlo dobru utakmicu, što je zalog za optimizam. 

- Atmosfera je dobra. Analizirali smo stvari koje nismo dobro radili u Kranjčevićevoj. Napravit ćemo sve za pobjedu. U ovom trenutku igraju jako dobro. Imaju izuzetan napadački potencijal. Posljednje utakmice Hajduka i Osijeka su bile dosta tvrde. Ne bih bio zadovoljan s bodom. Hajduku je pobjeda uvijek imperativ. - izjavio je Mislav Karoglan.

Utakmicu možete pogledati na prvom programu televizije Max Sport, glavni sudac će biti Cipranin Menelaos.

Standings provided by Sofascore
 

>> Potukli se Boysi i Torcida

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije