derbi na poljudu

Trener Hajduka najavio Osijek i otkrio status u klubu: 'Vjerujem u pobjedu, ne želim remi'

Zagreb: Utakmica 15. kola SuperSport HNL-a između Lokomotive i Hajduka
Igor Kralj/PIXSELL
04.11.2022.
u 15:16

Hajduk je u zadnjih 10 međusobnih utakmica u Splitu dobio samo jednu, četiri pobjede odnijeli su gosti iz Osijeka, dok je pet utakmica završilo neriješenim ishodom.

Hajduk u derbiju 16. kola dočekuje zakuhtali Osijek u subotu od 17:30 sati na Poljudu, biti će to izravna borba za drugo mjesto na tablici. 

Bijelo-plavi igraju kao preporođeni dolaskom Renea Pomsa na klupu i biti će velika prijetnja Splićanima jer obično igraju vrlo dobro u gradu podno Marjana. 

Trener Hajduka Mislav Karoglan najavio je utakmicu na press konferenciji.

- Atmosfera je dobra, analizirali smo stvari koje nismo dobro radili u Zagrebu. Dobro bi bilo pobijediti. Ne bih komentirao u kontekstu smjene ili nečega, ali Osječani igraju jako dobro, imaju napadački potencijal i zaslužili su pobjedu protiv Dinama. - rekao je Karlogan pa prokomentirao svoj status u Hajduku:

- Ja svaku presicu odgovaram na takvo pitanje, ja sam Mislav, nisam papagaj. Rekao sam da mi je velika čast voditi ovu momčad, minutu ili sto godina.

- Iako su posljednje utakmice nas dvoje bile tvrde i s malo golova, vidjet ćemo kako će to biti sutra. Sve detalje treba uzeti u obzir, travnjak je sada u dobrom stanju. Čeka nas derbi, imamo veliki niz bez poraza, isto tako i Osijek. Vjerujem u pobjedu Hajduka, ne bih bio zadovoljan bodom, Hajduku je pobjeda uvijek imperativ - poručio je strateg bijelih.

Standings provided by Sofascore

 

>> Snimka za naježiti se: Brutalna koreografija Torcide, cijeli Poljud pjeva 'Dalmacijoooo'

 

Komentara 1

BE
Berri
16:37 04.11.2022.

Mislavu Karoglanu će prestati postavljati to pitanje tek nakon što osvoji HNL s Hajdukom. Da tada, uvijek će biti takvih pitanja koje su zapravo iskazivanje nepovjerenja u njegove sposobnosti. Budimo iskreni, Hajduk ne igra za publiku, sve je na Livaji, Hajduk se muči, a osim Biuka nemaju koga za prodati. Izjava - Hajduk igra na pobjedu je alibi izjava, jer se do pobjede dolazi kroz kontinuitet različitih uigranih akcija, kroz automatizam, uz čvrstu obranu. Hajduk nema igru koja bi bi dovodila do puno gol prilika, već se čeka neki Jović, Bel,... da nakon 7 minuta VAR stanke pokaže na kazneni udarac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije