ZAPAŽENI TALENTI

Osijek predstavio četiri nova igrača: Trebali bi biti budućnost Bjeličine momčadi

NK Osijek
03.02.2022.
u 19:59

Riječ je o igračima od kojih se u idućoj sezoni očekuje priključivanje prvoj momčadi ili odlazak na posudbu u sredinu gdje će se moći nastaviti razvijati.

David Legović, Bruno Unušić, Ognjen Bakić i Ivan Ivić ove su zime postali novi igrači druge momčadi Osijeka i nove uzdanice trenera Tomislava Radotića, čija je momčad već u jesenskom dijelu drugoligaške sezone pokazala zapaženi potencijal.

- Naša vizija je da što više mladih igrača 2003. i 2004. godišta bude priključeno drugoj momčad i da im damo odgovarajući podražaj. Primjeri Branštetera i Barišića su pokazatelj kako želimo raditi, čim kod nekoga vidimo da može igrati na višoj razini radimo taj sljedeći korak. Tako ćemo raditi i u budućnosti, ali s naglaskom na razvoj igrača - istaknuo je za službenu stranicu Osijeka Danijel Jumić koji je u kratkim crtama predstavio nove igrače u kadru druge momčadi.

Riječ je o igračima od kojih se u idućoj sezoni očekuje priključivanje prvoj momčadi ili odlazak na posudbu u sredinu gdje će se moći nastaviti razvijati.

29.01.2022., stadion Gradski vrt, Osijek - Hrvatski Telekom Prva liga, 21. kolo, NK Osijek - NK Slaven Belupo. Ramon Mierez, Slavko Bralic, Mile Skoric, Ivica Ivusic, Danijel Loncar, Kristian Fucak Photo: Davor Javorovic/PIXSELL
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Bakić je došao iz Olimpije gdje je debitirao za prvu momčad, mladi je reprezentativac Crne Gore i interesantan kao ofenzivni igrač jer ima puno prostora za napredak.

- S Unušićem smo ciljano popunili desni bok koji nam je bio upražnjen od početka priprema, a radi se o igraču koji se nogometno školovao u Hajduku i koji je brzo pokazao svoju kvalitetu. Legović je središnji branič koji je prošao školu Rijeke pa zadnje dvije sezone odradio u Istri 1961. Zanimljiv je i perspektivan, očekujemo da će se razviti, baš kao i Ivić kojeg su naši skauti prepoznali još prije tri, četiri sezone, ali smo morali čekati da postane punoljetan kako bi došao kod nas razvijati svoj potencijal - kazao je Jumić.

David Legović je središnji branič rođen 2002., a nogometno se školovao u Rijeci i Istri 1961 i ove sezone je već bio priključen prvoj momčadi kluba s Alda Drosine.

Istog godišta je i Bruno Unušić, desni branič koji je seniorski nogomet već iskusio u drugoj momčadi Hajduka te Kustošiji.

Ognjen Bakić je ofenzivni veznjak 2003. godišta koji je sa 16 godina prešao u ljubljansku Olimpiju odakle je sada preselio na Gradski vrt.

Ivan Ivić je najmlađi u ovom kvartetu, a prema poziciji može igrati u veznom redu i na desnom krilu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije