Stadion Pampas

Osijek raskinuo ugovor s izvođačem radova

storyeditor/2022-02-19/whatsapp-image-2021-10-13-at-15-44-41.jpeg
02.03.2022.
u 15:41

Riječ je o austrijskoj, odnosno mađarskoj tvrtki. Podsjetimo, projekt Stadiona Pampas u osječkoj Retfali predstavljen je 19. travnja 2018. te su ubrzo započeli radovi. Osječani se nadaju da će ovog ljeta moći dolaziti na novi stadion, no za to nema garancije

Nogometni klub Osijek, odnosno njegova Škola nogometa, jednostrano je raskinuo ugovor s hrvatskom tvrkom Eurokamen d. o. o. za izvođenje prve faze radova na gradnji novog stadiona u Osijeku.

”Investitor žali što tvrtka Eurokamen d.o.o. neće završiti radove, ali ovakav je potez bio nužan budući da bi zbog dinamike izvođenja radova bio ugrožen cijeli projekt i dovršetak stadiona. Radove na gradnji građevine športsko-rekreacijske namjene Škole nogometa i NK Osijek nastavljaju izvoditi tvrtka Strabag d.o.o. i tvrtka Pharos 95. Kft”, objašnjeno je na stranicama Osijeka.

Riječ je o austrijskoj, odnosno mađarskoj tvrtki. Podsjetimo, projekt Stadiona Pampas u osječkoj Retfali predstavljen je 19. travnja 2018. te su ubrzo započeli radovi. Osječani se nadaju da će ovog ljeta moći dolaziti na novi stadion, no za to nema garancije.  

Ključne riječi

Komentara 1

SS
sokac sa drave
17:28 02.03.2022.

Tako su se natezali oko peljeskog mosta i onda dodje kinez i kaze cista sitnica jeftino i u dogovorenom roku.Kad ono izgradjeno prekrasno,jeftino i gotovo prije roka.Da su osjecani dobro razmislili i posao dali kini vec bi se dvije godine igralo na novom stadionu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije