SLAŽE SE S NJIM

Osvajačica Wimbledona: 'Đoković ima loš tretman jer je Srbin. U SAD-u bi mu izgradili kipove'

(SP)SPAIN-VALENCIA-TENNIS-DAVIS CUP FINALS-SERBIA VS CZECH REPUBLIC
STR/XINHUA
18.09.2023.
u 17:19

Teško je za očekivati da će netko u skorije vrijeme stići Đokovića po uspjesima, ali i dalje brojni smatraju kako nije najveći svih vremena, nego su to po njima - Federer i Nadal.

Srpski teniski as Novak Đoković opet je ispisao povijest te slavljem na US Openu stigao do 24. Grand slam naslova, čime je Rafaelu Nadalu pobjegao za dvije titule. Teško je za očekivati da će netko u skorije vrijeme stići Đokovića po uspjesima, ali i dalje brojni smatraju kako nije najveći svih vremena, nego su to po njima - Federer i Nadal. 

Đoković je poručio da bi ga Zapad dizao u nebesa da nije iz Srbije, a s tim se slaže i Marion Bartoli, bivša francuska tenisačica i osvajačica Wimbledona koja također smatra da Nole nema adekvatan tretman. 

VEZANI ČLANCI:

- Da je Novak Amerikanac – s 24 Grand Slam titule, 39 Mastersa, šest završnih turnira, rekordom u broju nedjelja na prvom mjestu, najviše odigranih finala Grand Slama – imao bi statuu u svakom gradu. Nema tretman kakvog zaslužuje. Samo zato što je Srbin. To je veoma mala zemlja koja ima izuzetno burnu noviju povijest - izjavila je Bartoli na jednoj francuskoj televiziji. 

- To je igrač koji je prošle godine dospio na naslovne strane zbog apsolutno nevjerojatnog događaja. Otišlo se dalje od sportskih strana. Da igrač koji je osvojio najviše titula bude izbačen iz zemlje i pre odlaska bude smješten u pritvor. To je za Netflixovu seriju - osvrnula se na Đokovićevu dramu u Australiji nakon čega je deportiran jer nije bio cijepljen protiv koronavirusa. 

 

 

Komentara 6

SD
sdragan
23:37 18.09.2023.

Možete svi da mu pljunete pod prozor...Ono što je on osvojio, teško da će iko ikada ponoviti...

BR
brancilo2
08:44 19.09.2023.

Sto se tice vakcine dokazano da nije zastita od korone a kada je Federer pogodio lopticom nenamjerno sudiju jednom i sakupljaca loptica takodje tada je to bilo veoma smjesno cjeli stadion je aplaudirao toliko o postenju

Avatar Art of Noise
Art of Noise
22:45 18.09.2023.

"To je veoma mala zemlja koja ima izuzetno burnu noviju povijest - izjavila je Bartoli na jednoj francuskoj televiziji." Ovo "burnu" bi bio eufemizam? Taj eufemizam je i razlog zašto ih se, time i njega, tako gleda, s naglaskom na Zapad. Sami su si krivi. Đoković je samo kolateralna žrtva, iako po nekima i on sâm tome pridonosi, ne znam, ne pratim ga, ali za ovo prvo, definitvno, znam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije