NE PROPUSTITE!

Osvojite ulaznice za Davisov kup u Varaždinu!

Željko Krajan
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/2
03.04.2018.
u 16:14

Pratite uživo najveće zvijezde hrvatskog tenisa!

Ovog petka, 6. travnja 2018., hrvatska će reprezentacija Davisova kupa u četvrtfinalu biti domaćin Kazahstanu, koji je u 1. kolu na domaćem terenu svladao oslabljenu Švicarsku rezultatom 4:1, a borit će se za ulazak u polufinale protiv pobjednika iz dvoboja SAD - Belgija.

Četvrtfinale Davisova kupa na rasporedu je od 6. do 8. travnja u Varaždinu, gdje su hrvatski tenisači igrali jednom, u 1. kolu Svjetske skupine 2010. godine. Tada su pobijedili Ekvador, a rezultatu je bio 5:0.

Reprezentaciju Kazahstana predvodi 30-godišnji Mihail Kukuškin, koji je u ovom trenutku 92. na pojedinačnoj ATP ljestvici i jedini među kazahstanskim reprezentativcima rangiran u Top 100. Kazahstancima će ovo biti peti nastup u četvrtfinalu Davisova kupa, a nijednom u prethodna četiri pokušaja nisu došli do polufinala.

Ovom je prigodom vecernji.hr za svoje čitatelje osigurao 4x2 ulaznice za sva tri dana natjecanja.

Sve što trebate napraviti jest odgovoriti na nagradno pitanje i četvero najkreativnijih osvojit će po dvije ulaznice za sva tri dana natjecanja.

Natječaj traje do četvrtka, 5. travnja, u 10 sati, a sretne dobitnike objavit ćemo unutar 24 sata od završetka natječaja.

Sretni dobitnici su:

Ivana Grilec Gajšak, Pregrada
Ivana Brdarić, Samobor
Karla Vuković, Makarska
Ilen Barišić, Slatina

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije