Srpski tenis

Otac Novaka Đokovića Srđan ruši Slobu Živojinovića

'09.07.2010.Split. Prvi dan susreta cetvrfinala Davis Cupa izmedju Hrvatske i Srbije u Spaladium Areni u Splitu. Prvi mec igraju Ivan Ljubicic i Novak Djokovic. Zivojinovic i otac tenisaca Marija Anci
'Ivo Cagalj/PIXSELL'
11.12.2010.
u 08:42

Srđan Đoković, otac najboljeg srpskog tenisača Novaka, objavio je kandidaturu za skorašnji izbor predsjednika srpskog teniskog saveza.

Đokovići žele srušiti dosadašnjeg prvog čovjeka Slobodana Živojinovića, pod čijim je vodstvom Srbija osvojila Davisov kup. Srđan Đoković najavio je da će u slučaju pobjede avez organizirati kao poduzeće, u kojem bi svi bili profesionalci.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije