SRĐAN ĐOKOVIĆ

Otac Novaka Đokovića najavio kraj karijere srpskog asa. Evo kada se povlači slavni sportaš

Wimbledon
Foto: Toby Melville/REUTERS
1/4
26.07.2023.
u 16:32

Istaknuo je kako je njegov sin već 30 godina u ovom sportu i maksimalno je posvećen tenisu

Srđan Đoković, otac ponajboljeg tenisača u povijesti Novaka, Đokovića najavio je kraj karijere legendarnog srpskog sportaša, tvrdi da ga još nećemo dugo gledati na teniskim terenima. Novakov otac smatra da se njegov sin već trebao umiroviti te da je samo njegova želja presudila da se nastavi baviti 'bijelim sportom'.

Srđan Đoković nagovijestio je da se Nole sprema na oproštaj od tenisa.

- Da neki mladi, drugi zauzmu svoje mjesto pa da se on polako...Ne da je kraj, ali za jedno godinu i pol. Moja je želja kao oca, odnosno ja mislim da se on odavno trebao prestati baviti ovim strašno teškim poslom. Ovo nije sport, ovo je strašno težak posao, u svakom pogledu i fizički i psihički', rekao je za srpski Sportal

VEZANI ČLANCI:

- Vidjet ćemo koliko će to trajati, nemam nikakav datum i dosta toga ovisi o fizičkom stanju. Tijelo mi se ranije brže oporavljalo i to glavna razlika, sada imam više bolova i na tjednoj razini se nešto događa. Ne gledam godine kao odlučujući faktor, već pratim svoje stanje i hoću li uživati - izjavio je Novak tijekom igranja na Roland Garrosu. 

Komentara 36

DU
Deleted user
17:22 26.07.2023.

I za to me zaboli ona stvar.

Avatar Tombstone
Tombstone
19:00 26.07.2023.

Sad nebute imali o kome pisati....

EF
Efendi
18:03 26.07.2023.

Koga briga?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije