VLADIMIR VOLKOV

Otac poznatog nogometaša je tragično preminuo. Sportaš se oprostio emotivnom porukom i dirnuo mnoge

Foto: Vladimir Volkov Instagram
1/6
05.07.2023.
u 17:04

Umirovljeni nogometaš izgubio je oca i oprostio se od njega u javnosti

Otac bivšeg crnogorskog reprezentativca i nogometaša Vladimira Volkova izvršio je samoubojstvo. Velika je to tragedija koja je pogodila nekadašnjeg nogometaša beogradskog Partizana i OFK Beograda, a inozemnu karijeru je izgradio igrajući u Portugalu, Moldaviji, Belgiji, Poljskoj i na Cipru. 

Kako prenose srpski mediji, otac za kojeg je bio iznimno vezan je preminuo, a izvor blizak njima otkrio je da je cijela obitelj u šoku zbog tragedije koja ih je pogodila, piše srpski Telegraf. 

GALERIJA Otac poznatog nogometaša tragično preminuo, sportaš se oprosto emotivnom porukom

1/6

Bivši igrač Partizana samo dan nakon tragedije oprostio se s ocem preko društvenim mreža i poslao emotivnu poruku koja je dirnula mnoge.

VEZANI ČLANCI:

- Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je da voli njihovu majku. Zbogom Matori - napisao je sportaš koji je skupio 17 nastupa za reprezentaciju Crne gore u objavi na Instagram priči. 

Foto: Vladimir Volkov Instagram

Komentara 6

OB
Oblacni
18:59 05.07.2023.

Sto reci, a da ne dobijem ban? Nista, vec svi znamo odakle su im najdraze vijesti, iako jos ne znamo zasto misle da su i nama ovdje te vijesti zanimljive?

BP
Besposlen pop
10:17 06.07.2023.

Ova “prijelomna vijest” nije ni u njegovoj rodnoj Crnoj Gori objavljena. Pa čemu to?

DM
drazen.muhvic
07:03 06.07.2023.

Poznati nogometaš? Volkov??? Pratim sport već duže od 50 godina i jedini Volkov koji mi padne na pamet kada čujem to prezime je bivši ukrajinski košarkaš...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije