KRAJ SPEKULACIJAMA

Otkriveno hoće li junak Dinama Kulenović igrati za Hrvatsku ili BiH: 'Za njega postoji samo jedna reprezentacija'

Slavlje nogometaša Dinama nakon pobjede nad Qarabagom u prvoj utakmici play-offa Lige prvaka
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/4
23.08.2024.
u 17:02

Otac ovog sjajnog nogometaša je Almin Kulenović koji je rođen u Bihaću, a upravo to bila je glavna stvar zbog koje su se mnogi iz BiH ponadali da bi Sandro mogao zaigrati za tu zemlju

Prije nekih dvadesetak dana pojavile su se priče da bi Dinamov napadač Sandro Kulenović mogao zaigrati za reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Posebno su se podgrijale nakon što je Kulenović postigao dva gola na utakmici Dinama protiv Qarabaga u pobjedi od 3:0 i praktično je bio junak u pobjedi Modrih.

Iako su se mnogi u u BiH ponadali da bi Kulenović u budućnosti mogao nositi dres reprezentacije Bosne i Hercegovine, od toga nema ništa, javlja tamošnji mediji. "Za Kulenovića, naime, postoje samo Hrvatska i Dinamo, a o nekoj drugoj reprezentaciji i ne razmišlja. Zanimljivo je i to da ga nitko iz NFSBiH uopće nije ni kontaktirao, kao ni njegovu obitelj", dodaje Sportsport.ba.

Naime, otac ovog sjajnog nogometaša je Almin Kulenović koji je rođen u Bihaću, a upravo to bila je glavna stvar zbog koje su se mnogi iz BiH ponadali da bi Sandro mogao zaigrati za tu zemlju. Baš kao i Sandro, i Almin je bio nogometaš, ali on je igrao na poziciji stopera, a trenutno radi kao šef nogometne škole u Španskom. S druge strane, za razliku od oca, majka Sandra je Hrvatica, a i sam Sandro je rođeni Zagrepčani.

Podsjetimo, Sandro Kulenović odigrao je fenomenalnu utakmicu za Dinamo protiv Qarabaga u okviru doigravanja za Ligu prvaka u kojem je Dinamo na Maksimiru slavio s 3:0. Bilo je veoma "gusto" u tom susretu, ali Kulenović je postigao dva gola te je praktično otvorio vrata Lige prvaka za Dinamo.

VEZANI ČLANCI:

FOTO Ovo je popis najskupljih igrača HNL-a! Jedan igrač je pomeo svu konkurenciju

Slavlje nogometaša Dinama nakon pobjede nad Qarabagom u prvoj utakmici play-offa Lige prvaka
1/13
Ključne riječi

Komentara 10

CR
crocro
17:58 23.08.2024.

Tvoje srce je odabralo. Kapa do poda Kulenoviću. Dinamo i Hrvatsku. Što još poželjeti? Puno golova u mreži protivnika.

Avatar Jopa
Jopa
18:55 23.08.2024.

Tko kaže da i otac Almin nije Hrvat?

D1
Dinamo 1982
19:36 23.08.2024.

Sve su to naši Hrvati, nije bitna vjera i podrijetlo nego srce za Hrvatsku. Znam puno braće muslimana koji se osjećaju Hrvatima. I zašto ne. Vjerojatno postoje i katolici koji se osjećaju Bošnjacima. Zašto ne?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije