BBB SU SJAJNI

Ovakav Dinamo zaslužuje više gledatelja, nema razloga da se ne napune tribine

Zagreb: Prva utakmica grupne faze UEFA Konferencijske lige, GNK Dinamo - Astana
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/7
21.09.2023.
u 23:24

Tu nikako ne mislimo na BBB, oni svoju tribinu napune i zdušno bodre plave tijekom cijele utakmice, u svakoj utakmici ove sezone. No, žal ostaje kad vidimo da se ne uspijeva ispuniti ni pola ovog smanjenog kapaciteta.

Dinamo je uvjerljivo krenuo u skupini Konferencijske lige, s 5:1 slavio je nad Astanom i tako ju u ovoj sezoni pobijedio i treći put. Ispisali su plavi novu lijepu pozivnicu za svoje navijače. No, nekako nam je žao što na taj oronuli Maksimir ne dolazi više ljudi.

Tu nikako ne mislimo na BBB, oni svoju tribinu napune i zdušno bodre plave tijekom cijele utakmice, u svakoj utakmici ove sezone. No, žal ostaje kad vidimo da se ne uspijeva ispuniti ni pola ovog smanjenog kapaciteta.

Tako je danas u Maksimiru bilo 10.005 gledatelja. Dinamo je zaslužio više, i kad je u jednom trenutku rezultatski posrnuo trebala mu je podrška, a treba mu i sad kad se ponovno dignuo.

Nikakvog razloga nije bilo da se značajnije ne popune tribine, nije više vrijeme godišnjih odmora, nije padala kiša, nije bila ni vrućina, ma sve je bilo idealno. Isto tako ne vjerujemo da su plavi kibici ljutit zato što plavi ne igraju u Ligi prvaka ili barem Europskoj ligi, pa svaki bi navijač trebao doći gledati svoju momčad, a ne puniti stadion jedino kad dođu europski velikani kao Manchester City, Tottenham, Real Madrid...

U ovoj Konferencijskoj ligi Dinamo bi mogao napraviti velike stvari, istaknuo je svoju vrijednost u odnosu na Astanu, vjerujemo da će tako biti i protiv ostala dva suparnika, Viktorije Plzen i Ballkanija. Ovih 5:1 na otvaranju Konferencijske lige nova su pozivnica navijačima, sad slijede gostujuće utakmice, valjda do povratka u Maksimir navijači neće zaboraviti na tu pozivnicu Jakirovićevih igrača.

 
Ključne riječi

Komentara 36

Avatar Original_Brexit
Original_Brexit
00:33 22.09.2023.

Upravo sam se vratio sa stadiona. Krivom pijetlu svaka dlaka smeta. Nema razloga da onaj tko je htio biti na utakmici nije na nju otišao. Sve ostalo su isprike. Dinamo kao klub je osakaćen dosta višedesetljetnim ratom s navijačima, opravdanim ili ne. Dosta se izgubilo te kulture navijanja i odlaska na utakmice.

FR
freeshooter
23:52 21.09.2023.

...iako su igrači i dinamo to zalužili... jedini razlog je stadion... još više su ga zaslužili i vatreni... nadajmo se tomu i budućnosti istoga...

CH
Changi
06:03 22.09.2023.

Kasni početak utakmica. Sin ima školu ujutro, ja radim od 7, dižem se u 5:30. Tekma je završila oko 23. Dok dođemo doma već je ponoć. Dakle, zbog interesa televizije, gledao sam doma i žao mi je, ali ne možemo drugi dan nakon tekme biti pospani i umorni. Svaka čast i velike čestitke Dinamu na igri.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije