POGLEDAJTE VIDEO

Ovako je izgledala drama u kojoj je Hrvatska skoro ostala bez pobjede. Evo kako nas je spasio VAR

Slavlje hrvatskih igrača nakon pobjede u suretu sa Škotskom
Marko Prpic/PIXSELL
12.10.2024.
u 21:36

Uspjeli su Škoti zabiti jer je Kristijan Jakić gurnuo je loptu u vlastitu mrežu nakon jedne škotske akcije, no Hrvatsku je spasio VAR, koji je poništio pogodak zbog zaleđa.

Hrvatska nogometna reprezentacija upisala je drugu pobjedu u skupini 1 elitne Lige nacija, u trećem kolu je na maksimirskom stadionu pobijedila Škotsku 2-1 (1-1). Škotska je povela u 32. minuti golom Ryana Christiea, ali je samo tri minute kasnije izjednačio Igor Matanović, što je bio njegov premijerni pogodak u dresu hrvatske reprezentacije. Potpuni preokret se dogodio u 70. minuti kada je Andrej Kramarić zabio za 2-1. Bio je to Kramarićev 30. pogodak u hrvatskom dresu.

Portugal i Hrvatska imaju po šest bodova, s tim da Portugalci imaju utakmicu manje. Poljska je na tri boda, a Škotska i dalje bez bodova.

VEZANI ČLANCI:

Škoti su napravili nekoliko promjena u drugom poluvremenu i pokušali doći do izjednačenja nakon Kramarićevog gola. Imali su jako dobre prilika na samom kraju utakmice. Uspjeli su i zabiti jer je Kristijan Jakić gurnuo je loptu u vlastitu mrežu nakon jedne škotske akcije, no Hrvatsku je spasio VAR, koji je poništio pogodak zbog zaleđa. Situaciju možete pogledajte OVDJE.

Komentara 2

MA
MadMax1
23:12 12.10.2024.

Ajde leptir i ti lepršaš ko muha bez glave. Da nema Luke bio bi neko drugi ko bi naše fantastične dečke vodio

LU
Ludileptir
21:59 12.10.2024.

Da nema Luke Modrica, hrvatskog Boga nogometa, bili bi medju najgorim ekipama Europe...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije