VIDEO LUDNICE

Ovako slavi Torcida u centru Zagreba, stadion je bio na nogama nakon gola Hajduka

Zagreb: Utakmica 15. kola SuperSport HNL-a između Lokomotive i Hajduka
Igor Kralj/PIXSELL
30.10.2022.
u 17:44

Stadion u Kranjčevićevoj ulici kultni je hajdučki teren.

Stadion u Kranjčevićevoj ulici kultni je hajdučki teren, ovdje gosti iz Splita nemaju status gosta, već izlaze na domaći teren, pred tribine krcate Hajdukovim navijačima. Tako je i ove nedjelje, u 15. kolu domaćeg prvenstva, u kojem je Hajduk stigao u Zagreb kod Lokomotive, iskoristiti jučerašnji kiks Dinama u Osijeku, a sve kako bi se vratili u igru za naslov. Nije im uspjelo, doživjeli su novi šok i ispustili vodstvo od 2:0, uzevši tek bod. 

Unatoč turbulentnoj sezoni bezgranična je podrška koju Hajduk ima u navijačkim redovima. Danas u Kranjčevićevoj na tribini Torcide na Zapadu ušlo je prema službenim brojkama 3240 navijača, dok je na Istoku bilo još 1129 gledatelja, također većinom navijača Hajduka. 

U centru Zagreba odjekivali su tijekom popodneva tako Torcidini povici 'Ajde, Hajduče" i ' HNS; pederi', a policija je tijekom cijelog dana pokušavala spriječiti rat huligana. Na stadionu se ipak više slavilo, manje tuklo, a tribine su eksplodirale kada je u drugom dijelu za vodstvo Hajduka zabio Sahiti, a cijeli stadion bio je na nogama...

Navijači su slavili, ali Hajduk im je opet priredio šok, pa su igrači iz Kranjčevićeve ispraćeni uvredama.

Pogledajte kako to izgleda kad Hajduk igra u Kranjčevićevoj. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije