RNK Split

Ovdje nitko nije normalan, nije normalan...

Magic - Cavaliersi
Foto: REUTERS
1/2
17.04.2012.
u 12:27

Dokumentarni film \"Nitko normalan\" traje 38 minuta, a prikazan je u okviru stotog rođendana RNK Split

U svlačionici je odzvanjala himna igrača "Ovdje nitko nije normalan, nije normalan, nije normalan...". Igrači na nogama, s njima predsjednik kluba... To su samo detalji iz dokumentarnog filma "Nitko normalan", koji je prikazan u okviru proslave stotog rođendana Splita. Premijera je održana u Kerumovom "Jokeru", u Cinestaru, autori su Emir Suljević, Jerko Trogrlić i Mate Prlić. Na prikazivanje 38-minutnog filma došli su svi igrači s obiteljima, brojni prijatelji, pretijesna je bila dvorana koja ima 117 mjesta. A uz dozvolu predsjednika Slavena Žužula Trogrlić je otkrio prvu ideju.

– Snimali smo kadrove sa željom da to bude film prikazan nakon naše prve pobjede nad Dinamom, a za to nitko nije znao osim nas autora i predsjednika. To se nije dogodilo, a bila bi šteta da su kadrovi propali, pa je nastao film "Nitko normalan" – objasnio je Trogrlić.

Premijerom je zaključen dio proslave stotog rođendana Splita, preostala je još utakmica protiv reprezentacije Hrvatske koja će se igrati u rujnu ili listopadu. Žužul je bio oduševljen filmom o klubu koji je u četiri sezone iz četvrte lige došao do igranja u Europi.

– Naslov filma smiješan je, zabavan, otkriva nešto posebno, neku tajnu vezu među igračima, pozitivan život Splita. Nadam se da će potrajati i ovakvo ozračje i ovakvi rezultati. Zna biti veselo u svlačionici – rekao je Žužul.

Jedan od glavnih likova u filmu je Romano Obilinović. On je detonator dobrog raspoloženja. Ujedno je i predsjednikov miljenik.

– To je pitanje na koje svi znaju odgovor. A tko bi drugi nego Romano. Vidite da je nenadmašan – govori Žužul.

I sam predsjednik čest je gost u svlačionici.

– S njima se smijem, kad treba i tugujem. Oni su moji, ja sam njihov. Treba biti u svlačionici i kada su porazi i kada su pobjede – kaže Žužul.

S pjesmom, Žužul u svlačionici često obećava nagrade.

– Naravno, postoje i premije – iskreno će Slaven.

Nije valjda da samo nagrađujete. Ima li kazni?

– Ima. Evo, sad sam Rebića za karton u Zadru kaznio koliko i HNS. Oni su ga kaznili tri tisuće kuna, ja još toliko – zaključio je Žužul.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije