Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVA S MAKSIMIRA

Ovo će razveseliti sve navijače Dinama: Na stolu je pogodnost kakvu vrijedi iskoristiti

Dinamo i Hajduk sastali su se u 19.kolu HNL-a
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/2
04.07.2024.
u 08:45

Ulaznice za Dinamo nešto su skuplje nego u prošloj sezoni, ali godišnje vrijede i za Europu do nokaut faze

Dinamo je objavio cijene ulaznica, kako pojedinačnih tako i godišnjih, za novu sezonu. Nešto su skuplje, ali ne kao što se nagađalo, a najvažnije je da godišnje ulaznice vrijede i za europske utakmice plavih (pet domaćih utakmica bilo u Ligi prvaka ili Europskoj ligi), a neće vrijediti za nokaut fazu nađe li se Dinamo u toj fazi natjecanja, čemu se u Dinamu nadaju. No godišnje ulaznice mogu kupiti samo članovi kluba. Pravo prvokupa, a prodaja počinje u utorak, imaju oni koji su imali godišnje ulaznice za prošlu sezonu i ta prodaja traje do 13. srpnja, nakon čega će se prodavati članovima koji dosad nisu imali godišnje ulaznice.

Naravno, ako se prije ne rasprodaju, jer u optjecaju su samo 2184 godišnje ulaznice za zapad i 2200 za sjever. Cijena godišnje ulaznice za zapadnu tribinu je 360 eura, za starije od 65 i mlađe od 18 godina cijena je 300 eura, a godišnja je ulaznica za sjevernu tribinu 170 eura (za starije od 65 i mlađe od 18 cijena je 120 eura). Važno je napomenuti da vlasnici godišnjih ulaznica mogu najaviti da neće doći na pojedinu utakmicu, kao što je dosad to nerijetko bio slučaj, pa rasprodani Maksimir zapravo nije bio pun, jer ovako se ta ulaznica može prodati nekom drugom. Onaj koji se "odjavi" za neku utakmicu dobit će bodove, doduše ne kao onaj koji dolazi, a bodovi donose razne popuste.

Plavi su uveli i obiteljske ulaznice, za tri ili više članova. Svaka pojedinačna za zapadnu tribinu stajat će 300 eura, a za sjevernu tribinu 120 eura i te se ulaznice ne mogu kupiti online, već samo na ticket-pointu zbog dokazivanja srodstva.

Poskupjele pojedinačne ulaznice

Plavi su podignuli i cijene pojedinačnih ulaznica. Za "manje" HNL utakmice tribina zapad bit će 15 eura za članove, 20 eura za nečlanove, za HNL derbi cijene su 25 i 30 eura, za play-off Lige prvaka i skupinu Europske lige cijena je 40 i 50 eura, a za skupinu Lige prvaka 60 (članovi) i 70 eura (nečlanovi).

Za sjevernu tribinu cijene pojedinačnih ulaznica su: "manje" HNL utakmice – 7 eura za članove, a 12 eura za nečlanove, za HNL derbije 10 i 15 eura, za play-off Lige prvaka i skupinu Europske lige Europa liga 20 i 30 eura, a za skupinu Lige prvaka cijena je 30 i 40 eura.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije