Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVO POJAČANJE

Dinamo je prodao Marka Pjacu za pravo bogatstvo. Poznato za koji iznos se vratio u Maksimir

Riga: Trening hrvatske reprezentacije uoči utakmice protiv Latvije
Ansis Ventins/PIXSELL
03.07.2024.
u 20:17

Bilo je jasno da je to zapravo klauzula koja pogoduje Dinamo, koju je hrvatski prvak u ovom prijelaznom roku odlučio aktivirati.

Hrvatski reprezentativac Marko Pjaca otišao je iz Rijeku i vratio se u hrvatskog prvaka Dinamo poslije gotovo osam godina. Zagrebački klub aktivirao je klauzulu od milijun i pol eura koju je krilni napadač prošle godine dogovorio kada je potpisao ugovor s Rijekom. Bilo je jasno da je to zapravo klauzula koja pogoduje Dinamo, koju je hrvatski prvak u ovom prijelaznom roku odlučio aktivirati.

VEZANI ČLANCI:

Modri su tako vratili igrača kojeg su 2016. godine prodali Juventusu za čak 29.4 milijuna eura. Pjacin transfer u torinskog velikana i dalje je najveći u povijesti HNL-a. Torinska stara dama vjerovala je u Pjacu, ali vatreni nažalost nije ispunio svoj potencijal jer je imao ogromnih problema s ozljedama. 

Pjaca je ubilježio 21 nastup i jedan pogodak za Juventus, a većinu vremena proveo je na posudbama u Schalkeu, Fiorentini, Anderlechtu, Genoi, Torinu i Empoliju.

Ključne riječi

Komentara 2

EJ
ejStef
09:16 04.07.2024.

Samo da ne bude ozljeda, onda će to biti pojačanje. Treba vidjeti što će biti s Petkovićem i Baturinom, a bez obzira na njih treba dovesti desno krilo, te nekoga u obranu... No, lako je to pričati, nitko ne želi odrješiti kesu, a financijsko izvješće je sve samo ne dobro. Uz to se svađaš s managerima oko podjela i obaveza, a nemaš karte za igru... Bit će jako teško napraviti neki dobar posao, ovo sada malo podsjeća na Hajduk - starci i rekovalescenti. Vidimo da to nije pravi put...

JO
JovanC
20:42 03.07.2024.

Rasprodaju igraca predstavljate kao uspjeh. Pa koga cemo gledati? Ajmo Mozemoooo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije