LEGENDARNI VOZAČ

Ovu izjavu o zdravstvenom stanju Schumachera prenose brojni svjetski mediji, vijesti nisu dobre

Schumacher
Foto: Printscreen
1/2
01.10.2024.
u 12:06

Scumacher navodno s obitelji komunicira samo očima. To je ispred kamera nehotično otkrila Talijanka Elisabetta Gregoraci, bivša supruga Flavija Briatorea. Njenu izjavu sada prenose brojni svjetski mediji

Po jednog od najvećih vozača formule 1 Michaela Schumachera sve je pošlo po krivu tog prokletog 29. prosinca 2013. godine kada je na skijanju u francuskim Alpama pao i udario glavom u stijenu. Kaciga mu je spasila život, ali od tog dana njegov život i život njegove obitelji potpuno se okrenuo naglavačke.

Schumacher je završio u komi, ali od tad obitelj skriva sve bitne informacije o njegovom zdravstvenom stanju, pa javnost o tome ništa ne zna. Od bezbrižnog financijskog života do straha koliko će se morati platiti za ekstremno skupo liječenje koje još traje. Obitelj je bila primorana prodavati niz skupih i vrijednih predmeta kako bi mogla zaraditi za Michaelovo liječenje.

Schumacherova kći nedavno je u vili svoje obitelji organizirala vjenčanje, a u medijima se pojavila informacija da je na njemu bio Michael. Gosti nisu smjeli ući u posjed s mobitelima kako bi se izbjeglo bilo kakvo fotografiranje vjenčanja.

Scumacher navodno s obitelji komunicira samo očima. To je ispred kamera nehotično otkrila Talijanka Elisabetta Gregoraci, bivša supruga Flavija Briatorea. Njenu izjavu sada prenose brojni svjetski mediji, a Gregoraci je rekla:

- Michael ne govori, komunicira samo očima. Samo tri osobe mogu ga vidjeti i ja znam tko su - rekla je Gregoraci, a obitelj nije komentirala te izjave, kao ni bilo koje druge.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije