FORMULA 1

Ožalošćenima leta MH370: Svi van iz soba, stiže Bernie!

Formula 1
Foto: Reuters (Ilustracija)
29.03.2014.
u 08:00

Na recepciji hotela Cyberview Resort & Spa pokraj zračne luke u Kuala Lumpuru, u neposrednoj blizini Sepanga, vozači Ferrarija susreli su se s nesretnim obiteljima fantomskog leta Malaysian Airlinesa MH370.

Na recepciji hotela Cyberview Resort & Spa pokraj zračne luke u Kuala Lumpuru, u neposrednoj blizini Sepanga, vozači Ferrarija susreli su se s nesretnim obiteljima fantomskog leta Malaysian Airlinesa MH370. Mrko su ih potonji gledali jer otjerani su kako bi im u krevete legli vozači formule 1!

– Ispred sobe dočekali su me policajci i izbacili sa stvarima van, a srce mi je već puklo – žalila se Liu Gui Qiu, majka nestalog kineskog putnika.

Vettel kao Janica Kostelić

Bernie Ecclestone samo je slijegao ramenima:

– Sobe smo rezervirali lani.

Lova se mora vrtjeti, tragedija tih ljudi za društvo iz oktanskog cirkusa manje je važna. Zalijepit će naljepnice podrške i na tome će stati. Njih više brine hoće li na 45° celzijevaca i vlazi izdržati motor i kakav je zvuk.

– Novi motori V6 su s**nje! Takav pretih zvuk je sramota – slikovit je Sebastian Vettel koji je u Kuala Lumpuru preuzeo Laureus, istu onu nagradu za najboljeg sportaša koju je svojedobno dizala i Janica Kostelić. Inače, u Sepangu je lani podigao prašinu jer je prestigao Marka Webbera iako mu je šef momčadi rekao da to ne čini.

Pogoditi teško kao Loto

– Ma fućkaš zvuk, kada pobijediš, što se mene tiče, mogu nam bolidi biti i posve tihi – kontrirao mu Jenson Button.

Bivši vozač Jean Alesi (49) tvrdi da je pogoditi prvaka “poput brojeva za Eurojackpot”, a Jacques Villeneuve (42), prvak iz 1997., dodaje:

– U Ferrariju se vodi psihološki rat, Fernando želi uništiti Kimija pod svaku cijenu. Bolidi će više od 340 km/h, zbog dvije ravnice, pojuriti u nedjelju od 10 sati, a najavljena je kiša, a tada se staza pretvara u jezero. Glavne role trebali bi otplesati Hamilton, Alonso i Räikkönen. Usto, to je staza gdje je prije tri godine poginuo vozač MotoGP-a Marco Simoncelli...

>> Rosberg najbrži na drugom slobodnom treningu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije