PEH ZA PEHOM

Ozlijedio se još jedan Dalićev reprezentativac: Erliću nastradao bedreni mišić

Euro 2024 - Croatia v Italy
Foto: Karina Hessland/REUTERS
1/2
25.08.2024.
u 23:08

Nikola Moro odigrao je čitav susret za Bolognu, dok je Martin Erlić zbog ozljede bedrenog mišića lijeve noge morao biti zamijenjen već u 19. minuti. Napoli sada ima tri boda, dok je Bologna ostala na jednom

U najzanimljivijoj utakmici 2. kola talijanskog nogometnog prvenstva Napoli je kao domaćin svladao Bolognu s visokih 3-0 (1-0). Napoli je poveo golom Di Lorenza (45+2) na samom kraju prvog poluvremena nakon lucidnog dodavanja Kvarachelije, da bi upravo Gruzijac u 75. minuti uz dosta sreće povisio na 2-0 jer je njegov udarac završio u mreži nakon što je pogodio blok gostujućeg igrača.  Konačnih 3-0 postavio je Simeone (90+4) duboko u sudačkoj nadoknadi.

Nikola Moro odigrao je čitav susret za Bolognu, dok je Martin Erlić zbog ozljede bedrenog mišića lijeve noge morao biti zamijenjen već u 19. minuti. Napoli sada ima tri boda, dok je Bologna ostala na jednom.

U isto vrijeme je Empoli senzacionalno kao gost u Rimu svladao Romu s 2-1 (1-0). Gyasi (45) je u zadnjoj minuti prvog poluvremena doveo Empoli u prednost, Colombo (61-11m) je iz kaznenog udarca povisio na 2-0, dok je Šomurodov (80) uspio tek ublažiti poraz Rome. Empoli je sada na četiri boda, dok je Roma ostala na jednom.

VEZANI ČLANCI:

FOTO Ovo je popis najskupljih igrača HNL-a! Jedan igrač je pomeo svu konkurenciju

Euro 2024 - Croatia v Italy
1/13

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije