NBA DOIGRAVANJE

Ozljeda ramena LeBrona Jamesa nije teže prirode

LeBron  James
Reuters
28.04.2010.
u 18:41

LeBron James, ponajbolji košarkaš današnjice i apsolutni predvodnik Cleveland Cavaliersa, nesmetano bi trebao igrati tijekom konferencijskog NBA polufinala protiv Bostona.

U utorak navečer je Cleveland dobio petu utakmicu protiv Chicaga i tako s 4-1 dobio seriju prvog kruga doigravanja u Istočnoj konferenciji.

No, u završnici ogleda, kojeg je Cleveland dobio 96:94, njihov najbolji strijelac i igrač LeBron James je osjetio bol u desnom ramenu, zbog čega je, primjerice, izvodio slobodna bacanja lijevom rukom, koja nije njegova šuterska.

Nakon utakmice je James obavio magnetsku rezonancu koja je pokazala da rame nije pretrpjelo nikakva veća oštećenja. Iz kluba su najavili da će James dobiti "dan do dva pauze" nakon čega će se vratiti treninzima i pripremi za utakmice protiv Bostona, sastava koji je bio NBA prvak prije dvije sezone.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije