DRVENA MEDALJA

Paraolimpijac Vučić nezadovoljan: Nemam podršku, kao da ne predstavljam Hrvatsku

31.08.2021.
u 14:05

– Nemam podršku svoje Karlovačke županije ni Grada zato što imam klub u jednoj županiji, a živim u drugoj. Kao da ne predstavljam Hrvatsku – rekao je razočarano.

Hrvatski paraolimpijac Miljenko Vučić (39) osvojio je četvrto mjesto u bacanju kugle u konkurenciji slijepih i slabovidnih osoba na Paraolimpijskim igrama u Tokiju. Vučić je do druge “drvene medalje” za hrvatsku paraatletiku u Tokiju stigao s rezultatom 13,17, što je 32 centimetara slabije od njegova najboljeg rezultata ove sezone te više od metra slabije od osobnog rekorda 14,42.

Nisam zadovoljan. Trebao sam pružiti više. Korona je učinila svoje. Godinu dana pauze i manje natjecanja rezultiralo je padom forme. U posljednjih godinu dana imao sam svega tri natjecanja. Međutim, nemam opravdanje za loš rezultat ovdje – kazao je član kutinskog Odiseja.

Vučić je rođen u Ogulinu, gdje je završio osnovnu školu i gimnaziju, a u Rijeci je završio smjer politehnike na Filozofskom fakultetu. Zaposlen je u Gradskoj upravi na radnom mjestu referenta u Odjelu za gospodarstvo. Živi u Ogulinu, a trenira u Kutini.

– To je veliki nedostatak. Nemam podršku svoje Karlovačke županije ni Grada zato što imam klub u jednoj županiji, a živim u drugoj. Kao da ne predstavljam Hrvatsku – dodao je razočarano.

Hrvatski paraboćar Davor Komar (50) uvjerljivo je porazio vodeću igračicu svijeta Kanađanku Alison Levine s 8:2, ali ostao je bez četvrtfinala. Hrvatski paraplivač Tomi Brajša osvojio je 12. mjesto u kvalifikacijama utrke na 200 metara slobodno u klasi S4.

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
17:24 31.08.2021.

umjesto košarkašima, rukometašima , vaterpolistima i nogometašima trebalo novac dati paraolimpijcima... oni su nas uvijek veselili uspjesima i to iz ničega, sve stvoreno odricanjem obitelji , prijatelja i tu i tamo kojeg sponzora.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije