BORBA ZA ČETVRTFINALE

Pavić izbacio Dodiga u parovima na US Openu

Pavić i Mektić ispali u prvom kolu teniskog turnira na Olimpijskim igrama u Parizu
Igor Kralj/PIXSELL
02.09.2024.
u 23:02

U odlučujućoj igri Pavić i Arevalo su stalno bili u rezultatskoj prednosti te su uspjeli završii dvoboj.

Hrvatski tenisač Mate Pavić se sa Salvadorcem Marcelom Arevalom plasirao u četvrtfinale muških parova na posljednjem ovogodišnjem "grand slam" turniru, US Openu u New Yorku, oni su u dvoboju 3. kola nadigrali još jednog hrvatskog predstavnika Ivana Dodiga i Čeha Adama Pavlašeka sa 7-5, 7-6 (4).

U prvom setu oba para su bila sigurna na svom početnom udarcu do 5-5, a onda su Pavić i Arevalo spasili "break-loptu" s kojom su bili suočeni, dok u sljedećoj igri to nije uspjelo Dodigu i Pavlašeku pa je prvi set pripao hrvatsko-salvadorskoj kombinaciji.

Dodig i Pavlašek su "breakom" u petoj igri drugog seta stigli do prednosti koju su držali sve do servisa za set kod 5-4 kada su pokleknuli pa je ta dionica meča otišla do "tie-breaka". U odlučujućoj igri Pavić i Arevalo su stalno bili u rezultatskoj prednosti te su uspjeli završii dvoboj.

Pobjednici ovogodišnjeg Roland Garrosa u četvrtfinalu će igrati protiv boljih iz ogleda Britanca Neala Skupskog i Novozelanđanina Michaela Venusa te Amerikanaca Tristana Boyera i Emilija Nave.

 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije