TOTTENHAM Ruski napadač nahvalio novog menadžera

Pavljučenko: Atmosfera pod Redknappom potpuno se promijenila

04.11.2008.
u 09:20

Ruski napadač Tottenhama Roman Pavljučenko nahvalio je novog menadžera kluba Harryja Redknappa, nakon čijeg je dolaska momčad zaredala dobre rezultate.

Prije deset dana Juande Ramos dobio je otkaz nakon najneuspješnijeg starta u Premierligi u povijesti kluba, dva remija i osam poraza u osam kola.

Došao je Redknapp, i nakon toga Tottenham je upisao dvije pobjede i remi, od čega je posebno velika pobjeda protiv lidera Liverpoola 2-1 u prošlom kolu.

- Svi u klubu su puno optimističniji. Atmosfera u svlačionici se promijenila, sada se svi smijemo i šalimo i osjećamo se opuštenije - izjavio je Pavljučenko za Sun.

- To je zato jer je Redknapp vesela i živopisna osoba. Često se šalimo da izgleda kao da je došao na stadion ravno iz nekog puba. Ali Redknapp je u Premierligi jako dugo i svi u momčadi jako ga poštuju - dodao je Modrićev i Ćorlukin suigrač i osvrnuo se na bivšeg menadžera Juandea Ramosa.

- Nisam razgovarao s Ramosom otkad je dobio otkaz. Šteta da je morao otići jer nije loš menadžer, ali pod njim nismo mogli ostvariti pristojan rezultat.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije