trener Cityja

Pellegrini: Još uvijek nismo spremni za početak Premiershipa

Manuel Pellegrini
Reuters (Ilustracija)
11.08.2014.
u 21:09

- Pet ili šest momčadi će konkurirati za naslov prvaka, svi su jaki. Moramo od početka biti dobri i pokazati zbog čega smo prvaci

Jučer je utakmicom Community Shielda počela nova sezona u Engleskoj, a prvenstvo počinje narednog vikenda. Arsenal je u nedjelju pobijedio Manchester City 3:0 i osvojio prvi trofej.

- Arsenal je zabio dva gola u prvom dijelu, a mi smo se popravili u nastavku, ali nismo iskoristili svoje prilike. Ovakve stvari se događaju uoči početka sezone, nismo bili pravi, nismo imali dobar tempo. Pričat ću s igračima o tome, rekao je Manuel Pellegrini.

Osvrnuo se i na početak prvenstva

- Pet ili šest momčadi će konkurirati za naslov prvaka, svi su jaki. Moramo od početka biti dobri i pokazati zbog čega smo prvaci. Neki moji igrači tek su počeli trenirati i mislim da još nismo spremni za početak premiershipa. Ali, to je tako nakon Svjetskog prvenstva. Međutim, nismo jedini koje to pogađa, zaključio je trener 'građana'.

>>Arsenal na Wembleyju pregazio City i osvojio prvi trofej sezone

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije