Italija

Pepe pogodio za Juventusova tri boda protiv Lazija

Simone Pepe
AFP
02.05.2011.
u 23:10

U posljednjoj utakmici 35. kola talijanskog prvenstva Juventus je u Rimu pobijedio Lazio sa 1:0. Jedini strijelac bio je Simone Pepe u 87. minuti

Momčad iz Torina do pogotka je došla sretno i spretno. Nakon što je lopta izmigoljila dvojici domaćih braniča, Pepeov je udarac prema vratio skenuo Scaloni, a lopta je prevarila vratara Musleru i završila u mreži. Od 81. minute Lazio je igrao s igračem manje, jer je zbog drugog žutog kartona iz igre morao izaći Cristian Daniel Ledesma.

Poredak: 1. Milan 77 bodova, 2. Inter 69, 3. Napoli 68, 4. Lazio 60, 5. Roma i 6. Udinese po 59, 7. Juventus 56, 8. Palermo 50...

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije