NOVI UDARAC

Per Mertesacker se oprašta od njemačke reprezentacije

'Germany\'s defender Per Mertesacker acknowledges fans as he walks off the pitch at the end of their Group D first round 2010 World Cup football match against Australia on June 13, 2010 at Moses Mabhi
15.08.2014.
u 22:17

- Prvenstveno se ovdje radi o meni. Htio sam nakon deset godina sam odlučiti kada je vrijeme za zatvaranje poglavlja - rekao je Mertesacker.

Branič engleskog nogometnog prvoligaša Arsenala Per Mertesacker (29) objavio je daviše neće igrati za njemačku reprezentaciju! To je već treći oproštaj, prije su uslijedili onaj neočekivani kapetana Philipa Lahma i očekivani Miroslava Klosea.

Mertesacker ima svega 29 godina, ali deset godina iskustva igranja za A vrstu i 104 nastupa iza sebe. No svejedno je začuđujuće da više nema motiva igrati za Njemačku.

- Prvenstveno se ovdje radi o meni. Htio sam nakon deset godina sam odlučiti kada je vrijeme za zatvaranje poglavlja. Osvajanje Svjetskog prvenstva bilo je sjajno, a sad želim osvajati trofeje i s Arsenalom - izjavio je Mertesacker.

>> Philipp Lahm se odlučio oprostiti od njemačke reprezentacije!

>> Klose se oprostio od njemačke reprezentacije

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije