Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GUST RASPORED

Perišić dobio godišnji nakon šokantnog Eura. Evo kada će se pridružiti Hajduku

Euro 2024 - Croatia v Italy
Foto: Karina Hessland/REUTERS
1/4
27.06.2024.
u 22:24

Prvi europski susret će Hajduk igrati u drugom kolu kvalifikacija protiv Havnar Boltfelag Torshavna s Farskih otoka. Momčad se trenutačno bori za prvu poziciju tamošnjeg prvenstva, no bijeli ne bi trebali imati problema

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić je zajedno s ostatkom vatrenih proživio teške trenutke na Europskom prvenstvu u Njemačkoj. Nakon bolnog poraza od Španjolske (3:0) i šokantnog remija s Albanijom (2:2) uslijedila je dramatična utakmica protiv Italije. Vatreni su u 55. minuti poveli golom Luke Modrića, a konačno razočaranje stiglo je u posljednjim sekundama golom Mattije Zuccagnija. 

Bijeli su odlučili svome igraču dati odmor do 12. srpnja, a nakon toga će se pridružiti ostatku momčadi i pripremati se za europske utakmice. Hajduk će u slovenskom Bledu odraditi središnji dio ljetnih priprema za sezonu 2024/25. U Sloveniji će odigrati tri pripremne utakmice, a protivnici će im biti Kalcer Radomlje, Šahtar iz Donjecka i Rukh iz Lavova. Nakon toga će otići u Graz gdje će se suočiti s Fenerbahčeom.

GALERIJA Pogledajte koje su poznate osobe došle podržati vatrene u Leipzigu

Euro 2024 - Croatia v Italy
1/26

Nakon toga ih čeka povratak u Split i pripreme za kvalifikacijske susrete Konferencijske lige. Prvi susret bit će im u drugom kolu kvalifikacija protiv Havnar Boltfelag Torshavna s Farskih otoka. Momčad je trenutno na drugome mjestu tamošnjeg prvenstva, bodovno izjednačena s prvoplasiranim Vikingurom.

Prvu će utakmicu protiv rivala sa dalekoga sjevera igrati na Poljudu 25. srpnja. Uzvratna utakmica igrat će se 1. kolovoza u Torshavnu na Farskim otocima. Prošle je sezone na protivnike sa sjevera naišla i Rijeka. Bilo je to u trećem kolu kvalifikacija za Konferencijsku ligu, a tada je gradske rivale HB-a, zvane B36 Torshavn, klub s Kvarnera pobijedio ukupnim rezultatom 5:1.

VIDEO Građani se okupili u zračnoj luci kako bi dočekali Vatrene

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije