VELIKO POJAČANJE ENGLEZA

Perišić oduševio sve u Spursima: On je svjetska klasa i ključni igrač

Pre Season Friendly - Rangers v Tottenham Hotspur
Jason Cairnduff/REUTERS
25.07.2022.
u 10:15

Conte je uoči početka nove sezone zazivao nova pojačanja, stigli su Perišić te brazilski napadač Richarlison iz Evertona.

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić ovog ljeta je potpisao za engleski Tottenham i okrenuo novo poglavlje u bogatoj i uspješnoj karijeri. 33-godišnji Vatreni je nakon dugo godina u milanskom Interu kao slobodan igrač potpisao za klub iz sjevernog Londona i stigao kod bivšeg trenera Antonija Contea. 

Perišić će biti idealno riješenje za lijevu stranu momčadi u sklopu Conteovog 3-5-2 sustava, navijači su vrlo uzbuđeni i očekuju dobre rezultate u Ligi prvaka. John Wenham, dobro upućeni izvor iz Tottenhama, oduševljen je kvalitetama našeg reprezentativca.

- Ivan Perišić je svjetska klasa i mogao bi biti novi ključni igrač u novoj sezoni - smatra Wenham.

Hrvat je premijerni nastup za Tottenham imao nedavno protiv Rangersa na Ibroxu, iako je igrao samo pola sata, već je prikupio simpatije. 

- Tottenham ga je doveo na početku transfer roka i to kao slobodnog igrača, pa ostavlja dojam kako je njegov transfer malo prošao ispod radara javnosti. Ali, smatram kako se radi o igraču svjetske klase koji popunjava poziciju na kojoj je Tottenham bio najslabiji - smatra insajder Spursa. 

>> Cristiano Ronaldo ubrizgava botoks u penis, otkriveno zašto

Ključne riječi

Komentara 2

SN
Samo naprijed
10:49 28.07.2022.

Sjediš na klupi dok pišeš takve glu… po… sti.

PO
pocrn
14:17 25.07.2022.

…..i onda klupa !, kao po nekom nepisanom pravilu….

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije