Burno u Skadru

Perišić u poluvremenu žučno raspravljao s Čačićem: 'Ja sam pogriješio'

Ivan Perišić i Ante Čačić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/11
07.10.2016.
u 12:51

– Iskreno, nismo očekivali ovako visoku pobjedu. Na trenutke smo igrali jako dobro, no na trenutke i nije bilo dobro

Bilo je upitnika, bilo je i bojazni jer su nam igrači, i to onih udarnih 11, svakodnevno otpadali, ali sve je završilo odlično, Hrvatska je pobijedila Kosovo sa 6:0 u Skadru.

Kozniku je bio u pravu

Ovih se dana izbornik Ante Čačić zacijelo budio nemiran, no danas ujutro mogao je opušteno razgrnuti zavjese u Skadru, pogledati kakvo je vrijeme, pripremiti kaput i razmišljati o utakmici s Finskom koja našu nogometnu reprezentaciju čeka već u nedjelju. Pozivao je Čačić na oprez protiv Kosova, jedne nove reprezentacije, ali i nudio mir. Kao i obično, govorio je da je to reprezentacija u nastanku, da je lošija u obrani. I dobro je sve to procijenio.

– Iskreno, nismo očekivali ovako visoku pobjedu. Na trenutke smo igrali jako dobro, no na trenutke i nije bilo sve dobro. Nakon teške utakmice upisali smo važna tri boda i sad se okrećemo Finskoj – kazao je Mateo Kovačić koji je u sredini terena imao ulogu razigravača, čime se inače bavi Luka Modrić. Nije bio kao Luka, ali bio je dobar, očito ima samopouzdanja jer sve više igra u Realu.

– Bilo je svakakvih priča o meni, čak mi je i smiješno što se sve piše, ali igram dosta u Realu, puno više nego prve sezone, što sam i očekivao, to je normalan razvojni put u velikom klubu.

Mario Mandžukić prometnuo se u junaka s tri pogotka zaredom, za vodstvo s 3:0 .

– Mario nikad nije bio upitan, kao ni Kalinić i Kramarić, Vjerujemo u njih, a oni to opravdavaju na terenu – kaže Kovačić koji se okrenuo prema nedjelji te utakmici s Finskom.

– Bit će to teška utakmica, sada treba prespavati ovaj susret s Kosovom, odmoriti se i otići po tri boda u Finsku.

Gušt je ovako pobijediti

– Gušt je pobijediti na ovakav način, pogotovo kad ''otvoriš'' suparnika ranim golom – dometnuo je Kramarić koji u Hoffenheimu zabija i asistira, a odličan je bio u ulozi polušpice.

– Čak više asistiram, ali ne žalim se, veselim se tome kao i golovima. Odgovara mi uloga iza napadača, to igram cijeli život. Sad je samo važno da se nismo potrošili, u nedjelju u Finskoj očekujem težu utakmicu – rekao je Andrej Kramarić.

Zanimljivo, u prvom poluvremenu u nekoliko se navrata Ivan Perišić našao u žučnoj raspravi s izbornikom.

– Bilo je to zbog nekih taktičkih pogrešaka mene i mojih suigrača. Izbornik je imao svoje mišljenje, ja svoje, pa smo na poluvremenu popričali i složili se da sam ipak ja pogriješio – kazao je Perišić i dodao:

– Kosovu je ovo bila prva domaća utakmica, pa su imali i veći teret. Znali smo da smo bolji, ali trebalo je to i dokazati. Nakon dugo vremena mogu reći da je u kvalifikacijskoj utakmici sve štimalo. Nadam se da ćemo svladati Finsku i tada ćemo moći reći da smo uspješno krenuli u kvalifikacije.

Komentara 30

LI
Lisabon
14:23 07.10.2016.

Nazalost ovi svi komentari su tipicni za nase ljude.Pobjedis 6-0 u gostima,nije dobro,nalazimo negativne stvari.Pobjedimo Španjolsku,nije dobro jer je to slucajno,Pobjedimo Tursku nije dobro jer je samo 1-0 i Luka je slucajno dao gol.Odigramo 1-1 s Turcima,nije dobro,treba mjenjati izbornika jer kako to da nismo pobijedili.Igramo prijateljsku utakmicu ,damo 10 golova,ni to nevalja jer zasto smo izabrali takvog protivnika.Pobjedimo Rusiju u gostima 3-1,e to nije dobro jer to je prijateljska utakmica.Uglavnom ,izgubili smo jednu utakmicu ,i to s 1-0 (znamo od koga i kako) odmah je reprezentacija prcija,treba smjeniti izbornika,rastjerati HNS ,ubiti Mamica i Sukera itd.Dakle cacic je izgubio 1 utakmicu,jednu igrao nerjeseno a ostale dobio i njega treba trenutno otjerati. Malo nas je,al smo govna.

ST
strsljen2013
14:57 07.10.2016.

Perišiću ne trkeljaj. Najspremniji i najkompletniji si naš igrač. Koja god ti se da zadaća ti je odradiš. Gdje god te se stavi ti odigraš. Dodaješ, probijaš i daješ golove. Ako si i nešto zaeeee tebi se ne računa. Moja podrška 500%.

FR
Freedooom
13:27 07.10.2016.

I vama 2:0 u zg a u begrad smo vam zaustavili sulejmana velikog. Kad vi ne smijete a bio je na putu da ponovo osvoji beogradski pasaluk.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije