JUNAK BRUGGEA

Perišić: Trenera sam smirivao nakon lošeg “panenke”

Ivan Perišić
AFP
23.10.2009.
u 18:14

Mladi hrvatski reprezentativac Ivan Perišić s dva pogotka za Club Brugge potopio je Partizan (2:0) u Europskoj ligi. Komu ste posvetili golove?

– Prvi sam gol posvetio majci i sestri koje su me uživo gledale, drugi svom menadžeru Tončiju Martiću kojemu je nedavno umrla majka. Još se izvrsno osjećam, pamtit ću taj susret.

Promašili ste i jedanaesterac. Udarcem kao Panenka, pogodili ste gredu. Što je rekao trener?

– Vikao je u poluvremenu, imali smo samo 1:0, a ja sam promašio penal koji bi nam osigurao miran drugi dio. Zato sam mu obećao da ću zabiti drugi gol, što mi je i uspjelo, da se ovi moji ne tresu do kraja.

Razmišljate li o Bilićevu pozivu za sljedeći kvalifikacijski ciklus?

– Naravno da bih volio da me pozove, bio bih najsretniji na svijetu. No, za sada sam koncentriran na mladu reprezentaciju i na klub. Za A-reprezentaciju ima još dovoljno vremena, mlad sam i moje vrijeme tek dolazi.

Ključne riječi

Komentara 1

SP
spancro
14:05 24.10.2009.

i ako je tako kratko u club brugge vec se sada prica ako ovako dobro nastavi igrati dace na kraju sezone doci bolji klub i kupit ga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije