Nada umire posljednja

Perišić odmara u Splitu: Navijači ga pozivaju da se vrati, no Španjolci mu otvaraju vrata Turske

Premier League - Crystal Palace v Tottenham Hotspur
Foto: David Klein/REUTERS
1/6
04.07.2023.
u 17:31

Katalonski Sport govori o napretku u pregovorima Ivana Perišića i Fenerbahčea. Transfer je sve vjerojatniji obzirom da, prema navodima Katalonaca, Barcelona napreduje u dovođenju 18-godišnjeg čuda od djeteta, ofenzivnog veznjaka Arde Gülera. Međutim, pitanje je s koliko novca trenutno raspolažu na Camp Nou

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić svoje vrijeme za odmor odlučio je provesti u Splitu. Splitski trener Damir Laštre objavio je na svome Instagram profilu sliku s krova Trgovačkog centra Joker. Na njoj su uz njega Perišić i njegov kondicijski trener Filip Majić.

Objava je brzo privukla pažnju navijača Hajduka na društvenim mrežama. O eventualnom dolasku hrvatskog reprezentativca u momčad "Bijelih" već se neko vrijeme govori, no ne čini se da je takav razvoj događaja vjerojatan.

Foto: Screenshot twitter

Naime, Perišić u Tottenhamu zarađuje preko 10 i pol milijuna eura godišnje, a dolaskom novog trenera Angea  Postecogloua vjerojatno je da će izgubiti mjesto u momčadi, no izgledno je i da će tražiti što bolju ponudu.

GALERIJA Ivan Perišić vjerojatno odlazi iz Tottenhama, a na stolu već ima nekoliko ponuda

Premier League - Crystal Palace v Tottenham Hotspur
1/5

S druge strane izglednije su mu opcije u Turskoj, ali i Saudijskoj Arabiji. Katalonski Sport govori o napretku u pregovorima s Fenerbahčeom. Transfer je sve vjerojatniji obzirom da, prema navođenju Sporta, Barcelona napreduje u dovođenju 18-godišnjeg čuda od djeteta, ofenzivnog veznjaka Arde Gülera.

Osim Barcelone poznato je da ga prate i Real Madrid te Milano. Turski klub traži 17 i pol milijuna eura odštete no dogovor je nešto teži obzirom da, prema pisanju talijanskih medija, igračev otac traži između 18 i 20 milijuna eura bonusa kod potpisivanja te garanciju "važne uloge" u momčadi.

VEZANI ČLANCI:

Vjerojatno je da će u slučaju ispunjenja oba transfera Perišić preuzeti poziciju mladog igrača, no upitno je koliko novca Barcelona može dati za mladog igrača, obzirom da im je ovoga ljeta zbog financijskih problema propalo više mogućih transfera, među kojima je bilo i dovođenje Marcela Brozovića, kako je potvrdio i sam predsjednik Joan Laporta.

.S druge strane, Ben Jacobs, britanski novinar koji prati Tottenham, naglasio je kako Turci neće moći Perišiću isplatiti isti novac koji je do sada zarađivao u Engleskoj. Ukoliko se odluči tamo otići, primanja će mu nešto pasti, a jedini klubovi koji bi mu mogli ponuditi tako visoku zaradu jesu oni u Saudijskoj Arabiji.

VIDEO Raspjevani navijači prije finala Lige nacija

Komentara 1

MA
Maui
18:23 04.07.2023.

Perišić SE odmara u Splitu. Pišimo i govorimo hrvatskim jezikom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije