Cibalia

Pernar: Lopta se u Karlovcu ponašala drukčije nego naša!

Osijek Cibalia
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
10.04.2011.
u 14:59

Cibalijin sportski direktor Dražen Pernar istaknuo je zadovoljstvo činjenicom da su se Vinkovčani iz Karlovca vratili s bodom, a za to što nisu pobijedili, našao je krivca:

– U prvom smo poluvremenu imali problema s loptom s kojom se nismo naviknuli igrati. Naime, igralo se s Adidasovim loptama, a mi igramo s Nikeovim i te se lopte sasvim drugačije ponašaju – objasnio je Pernar.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar that_good
that_good
15:46 10.04.2011.

kad sam vidio Pernar u naslovu vec sam pomislio da se onaj kreten poceo mjesat i u nogomet

OB
-obrisani-
15:30 10.04.2011.

Pernar: Lopta se u Karlovcu ponašala drukčije nego naša jer u njoj nioje bilo \"Pravog Hrvatskog Lufta\", domoljublja i nacrtane hrvatske zastave!

Avatar Idler 3
Idler 3
17:21 10.04.2011.

15:46h that_good...svaka čast >;-))))))))) Inače ovo za lopte može bit točno !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije