POLJUD

Peroš: Do priprema kompletan kadar

22.12.2008.
u 15:50

Za Matu Peroša, prvog čovjeka Hajduka, i njegove suradnike praznici će kratko trajati. Jurici Buljatu treba produžiti ugovor, vidjeti odlazi li Kalinić te trebaju li bijelima Vručina i Rodić. Čeka ih mnogo posla.

– Nećemo govoriti o imenima, tek kada nešto bude dogovoreno, to ćemo i službeno objaviti. Uostalom, tek u siječnju ćemo napraviti posao – kaže Peroš.

Priznao je da Hajduku više ne trebaju veznjaci. Drago Gabrić potpisao je novi ugovor, stiže Tomasov, te Mario Brkljača čiji je dolazak dogovorio Jako Andabak.

– Iako sam tada bio u Južnoj Americi, bio sam upućen u sve. S gospodinom Andabakom sam se redovito čuo, nije on radio na svoju ruku. Svaka pomoć ljudi iz Nadzornog odbora dobro je došla – kaže Peroš.

Iako se činilo da je sportski direktor Ivan Buljan bio prilično izvan tih pregovora, Peroš kaže da nije tako.

– Buljan možda nije toliko medijski eksponiran, no radi važan posao. Pripremio je pregovore s Gabrićem. Mišu predložio za trenera... To je njegov dio posla, naš je dogovaranje financijskih uvjeta – tvrdi Peroš.

Napravit će sve da Miše do početka priprema točno zna koje će igrače imati na raspolaganju.

– Uvijek se može dogoditi da netko naknadno dođe, no pokušat ćemo sve dovršiti do početka priprema – najavljuje Peroš.

Trgovačkom sudu predana je sva dokumentacija, u Hajduku očekuju da će svaki tren stići obavijest o upisu u registar trgovačkih društava.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije