Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EKSKLUZIVNO U splitskoj zračnoj luci dočekali smo predsjednika Matu Peroša i Giovannija Rossu

Peroš: Očekujemo Granta u Splitu

09.11.2008.
u 20:30

Preko Londona i Zagreba nešto prije 16 sati u splitskuzračnu luku Resnik sletjeli su Hajdukov predsjednik Mate Peroš i Giovanni Rosso. Dvojac je to koji je svojim posjetom Londonu i pregovorima s bivšim trenerom Chelea Avramom Grantom posljednjih nekoliko dana top u Hrvatskoj. S njima je u Londonu na pregovorima bio i direktor Hajduka Fredi Fioretini, ali on se zbog organizacije utakmice bijelih sa Zagrebom u Split vratio u subotu navečer.

Zakopčani Peroš
Nije se Peroš pretjerano iznenadio kad nas je vidio, ovih smo dana bili stalno u kontaktima i logično je bilo što smo stigli u zračnu luku, a Večernji list bio je jedini hrvatski medij koji ga je dočekao. Očekivano, predsjednik bijelih bio je “zakopčan do grla”.

- Mogu samo ponoviti ono što vam je glasnogovornik Davor Pavić prenio. Susreli smo se s Avramom Grantom zbog zajedničke suradnje, a kakva će ta suradnja biti tek ćemo vidjeti - kazao je Peroš.

Ta njegova izjava o “nekom vidu zajedničke suradnje” baš je na tragu informacije da Grant neće u Split doći kao trener već više kao stručni savjetnik.

Stiže u Split
- Ne bih govorio o detaljima - nije se dao Peroš.


Peroš i Rosso stigli u Split

Splitom bruji informacija da će se Grant vratiti u Chelseu, i to kao sportski direktor, a Hajduk bi trebao postati svojevrsna filijalala londonskog kluba. U medijima se špekuliralo i s tim da će Roman Abramovič kupiti Hajduk.

- Svašta se piše, vi ste od naše jedne rečenice ovih dana napisali romane. Evo, čitam i da nisam ustrajan oko toga da s novinarima nećemo razgovarati o imenu trenera. Može javnost znati s kim razgovaramo, ali ne moraju znati uvjete. To je ono najvažnije. Nije tajna da smo razgovarali s Kranjčarom i Jurčićem, pa tajna ne mora biti da smo razgovarali i s Grantom - kazao je Peroš.

Najavljen je Grantov dolazak u Split, navodno će doći već u srijedu kada u Poljudu u kup utakmici Hajduk dočekuje Slaven Belupo.

- Najverojatnije će Grant doći u Split. A na vrijeme ćete biti obaviješteni kad će se to dogoditi - kaže Peroš.

Hajdukov predsjednik oduševljen je Grantom.

- Nemam ja što govoriti o dojmu. Grant je veliko trenersko ime, svi znamo koga je trenirao. A u neposrednom kontaktu na mene je ostavio dojam krasnog čovjeka. Sama činjenica što smo razgovarali s Grantom velika je za Hajduk. Cijela Europa piše o tome, to je za Hajduk dobra stvar - rekao je Peroš.

Rosso se sa strane samo smiješkao, nije želio davati izjave, premda se na njegovom licu moglo očitati zadovoljstvo njegovim velikim ulaskom u funkcionerske vode.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije