ruska košarka

Pet koševa Vladovića u pobjedi Lokomotiva

Jakov Vladović
Marko Lukunić
18.05.2010.
u 20:35

Košarkaši Lukomotiva iz Kubana i Spartaka iz Sankt Peterburga izborili su domaće pobjede u četvrtim utakmicama četvrtfinala doigravanja ruskog prvenstva.

Lokomotiv je svladao moskovski Dinamo s 85:80 u četvrtoj utakmici, te poravnao seriju na 2-2. Sve četiri utakmice dobili su domaćini, a odlučujuća, peta utakmica odigrat će se u Moskvi 20. svibnja.

Zadranin Jakov Vladović postigao je 5 koševa za Lokomotiv u 23 minute igre. Hrvatski play-maker gađao je 0-1 za dva poena, 1-2 za tricu i 2-2 iz slobodnih bacanja. Imao je jednu asistenciju i jedan skok.

Spartak je na svom parketu svladao Himki sa 69-64, te također odveo seriju do pete utakmice u kojoj će domaćin biti Himki.

Podsjećamo, polufinale su još ranije izborili branitelj naslova CSKA našeg Zorana Planinića, odnosno UNIKS u kojem igraju Petar Popović i Marko Lončar, obje momčadi s maksimalnih 3-0 protiv svojih suparnika. CSKA je izbacio Krasnije Krila iz Samare, dok je UNIKS bio bolji od Triumfa.

 

Ruska Superliga, četvrtfinale doigravanja, četvrte utakmice:

Lokomotiv (5) – Dinamo Moskva (4) 85:80 (2-2 u pobjedama)

Spartak SP (7) – Himki (2) 69:64 (2-2 u pobjedama) .

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije