''MOŽEMO BOLJE''

Petrić: Moramo se iščupati iz ove situacije

Mladen Petrić
AFP
29.03.2010.
u 12:51

Nogometaši HSV-a poraženi su u Mönchengladbachu 1:0 u utakmici 28. kola njemačke Bundeslige. Mladen Petrić odigrao je cijeli susret za Hamburžane koji niti jednom nisu puknuli u okvir gola domaćina.

O uzrocima poraza od Borussije i planovima za utakmice koje slijede govorio je napadač hrvatske nogometne reprezentacije na službenoj web-stranici HSV-a.

- Mnogo smo se bolje predstavili u drugom poluvremenu utakmice u Mönchengladbachu, ali protiv kompaktne obrane domaćina nije bilo lako doći u izglednu poziciju za pogodak.

Bila je ovo treća uzastopna utakmica u njemačkom nogometnom prvenstvu u kojoj HSV nije došao do pobjede. Poraze su upisali kod Bayera i Borussije (M), a između njih odigrali 2:2 protiv Schalkea.

- Trenutačno smo u situaciji u kojoj nam ne ide najbolje. Zajedničkim snagama moramo se iz nje iščupati - veli Petrić čijoj momčadi slijedi ogled četvrtfinala Europa lige protiv Standarda u Hamburgu.

- Dobro je što je ta utakmica na rasporedu već u četvrtak. Tako nam neće ostati mnogo vremena za negativne misli i moći ćemo brzo pokazati da možemo bolje - zaključio je Petrić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije