HSV

Petrić: Moramo se zabrinuti, ovako dalje ne može

17.11.2008.
u 11:11

Hamburški Abendblatt se pita kako je moguće da je HSV izgubio utakmicu u kojoj su odigrali najbolje poluvrijeme u gostima ove sezone, a ujedno hvali igru Mladena Petrića.

Podsjećamo, HSV je odradio sjajnih prvih 45 minuta u susretu 13. kola Bundeslige na gostovanju kod berlinske Herthe. Taj dio igre obilježio je i lijep pogodak “škaricama” u Petrićevoj režiji, međutim, sve to nije bilo dovoljno za nešto više od minimalnog 2-1 poraza momčadi u čijem napadačkom redu igraju dva hrvatska reprezentativca.

I dok je Olić nizao kilometre, Petrić je postigao pogodak za koji njemački list tvrdi da kandidira za “gol mjeseca”, Ipak, razočaranje u Petrićevom glasu još je uvijek prisutno.

- Uopće mi nije jasno kako smo mogli izgubiti tu utakmicu - kazao je Petrić svjestan propuštene prilike.

U istom je kolu Bayern remizirao kod Borussije Mönchengladbach, a da je kojim slučajem HSV dobru igru okrunio pobjedom na kraju utakmice, hamburška bi momčad nakon 13. kola zauzela treće mjesto na ljestvici Bundeslige.

- To me i najviše ljuti, mogli smo biti treći - potvrđuje Petrić, čija momčad zauzima peto mjesto u poretku najboljih njemačkih klubova.

- Osobno mi je to najgorči poraz koji sam ikada morao prihvatiti. Bili smo vidno bolji na toj utakmici. Čak i nakon dva primljena pogotka imali smo utakmicu u svojim rukama. Hertha je odigrala dobro samo pet minuta i to im je bilo dovoljno za pobjedu. Ne znam zašto padamo početkom nastavka, ovo nije prvi puta da nam se to dogodilo - iskren je bio hrvatski reprezentativni napadač, čija je momčad pogotke primila u razmaku od 46. do 49. minute.

- Moramo se zabrinuti, ne može ovako dalje - zaključio je Petrić, kojeg niti krasan pogodak nije mogao utješiti.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije