Kicker

Petrić najbolji u HSV-u, Rakitić najslabiji u Schalkeu

'Hamburg SV\'s Mladen Petric (3rd L) celebrates with team mates after scoring against FC St. Pauli during their German Bundesliga first division soccer match in Hamburg September 19, 2010. REUTERS/Chr
'CHRISTIAN CHARISIUS'
20.09.2010.
u 18:45

Mladen Petrić dobio je najbolju ocjenu u momčadi HSV-a u utakmici protiv St. Paulija (1:1). Za sjajan gol ocijenjen je dvojkom (najviša je ocjena jedinica).

Ivan Rakitić je pak dobio najslabiju moguću ocjenu, šesticu, u porazu svog Schalkea (3:1) od Borussije (D). Kaiserslautern i Hoffenheim podijelili su bodove (2:2), a aduti domaćina Lakić i Iličević dobili su trojke. Šimunić je ocijenjen dvojkom.

Komentara 2

OB
-obrisani-
19:49 20.09.2010.

Pa da ti Švicarci Petrich i Rakitich igraju za repku svoje perspetivne, razvijene i kulturne zemlje rođenja bili bi svijetski igrači na World Cupu u JAR-u..

VK
vječni krojf
12:23 21.09.2010.

Janez a da si ti tenisac zemlje iz koje ti je otac sad bi igrao u finalu Davis kupa.Vidis kako se to sve lijepo poklapa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije