HSV

Petrić novog trenera dopratio do treninga

Mladen Petrić
AFP
27.04.2010.
u 17:47

Hrvatski nogometaš HSV-a Mladen Petrić u utorak je imao dvije zadaće: dopratiti novog trenera Ricarda Moniza (45) na njegov prvi trening te se uživiti u ulogu modela.

Točno u 9:54 ujutro Nizozemac Moniz, dosadašnji pomoćnik Brunu Labbadiji i trener momčadi do kraja sezone, došao je na trening prve momčadi u pratnji Mladena Petrića. Njih se dvojica poznaju još iz dana dok je Petrić kao tinejdžer igrao u švicarskom Grasshoppersu te je upravo Moniza hrvatski reprezentativac isticao kao čovjeka koji mu je najviše pomogao pri brušenju njegovih, često akrobatskih šuteva, među kojima su i škarice.

Nakon što je stigao na trening, Moniz je održao govor u trajanju od točno 96 sekundi. Potom su Hamburžani krenuli s vježbama. Nogometaše je pri igri Nizozemac često zaustavljao, korigirao i upozoravao na propuste.

Izgledalo je kao da su igrači zadovoljni:

- Moniz je u nastalim okolnostima najbolje moguće rješenje – rekao je Dennis Aogo (23), dok je Petrić dodao:

- Znam Ricarda već deset godina. Taj čovjek jednostavno živi nogomet.

U četvertak Hamburžane očekuje utakmica kojom bi, nakon otpuštanja trenera Labbadije poslije serije razočaravajućih rezultata, barem malo mogli spasiti sezonu: polufinalni uzvrat Europa lige kod Fulhama u Londonu.

U toj će utakmici Nijemci istrčati posljednji put u staroj garnituri dresova. Već u nedjelju nogometaše Nürnberga dočekat će na Nordbank Areni u susretu 33. bundesligaškog kola u novoj, skrojenoj za sezonu 2010./2011.

Upravo se Mladen Petrić, uz suigrače Aoga i Joris Mathijsena, upustio u ulogu modela koji su na ulazu u stadion, pred cvjetnim grbom HSV-a, predstavili nove dresove.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije