ISPUSTILI POBJEDU

Petrić: Ovo je frustrirajuće

Mladen Petrić
AFP
06.02.2010.
u 20:00

Hrvatski reprezentativni napadač Mladen Petrić postigao je dva od tri gola HSV-a na gostovanju kod Kölna u 21. kolu njemačkog nogometnog prvenstva, ali to nije bilo dovoljno za pobjedu.

Utakmica je završila podjelom bodova 3:3, iako je HSV imao prednost 3:1 sve do 75. minute utakmice. Tada su Milivoje Novakovič i Adil Chihi donijeli hrvatskom treneru Kölna Zvonimiru Soldi osmijeh na lice i spasili domaćina od poraza.

Petrić je bio razočaran takvim raspletom, a posebno izjednačujućim golom Chihija čiji je udarac s dvadesetak metara pogodio Čeha Rozenhala i prevario vratara HSV-a Franka Rosta.

- Ovo je jako frustrirajuće. Izgubili smo dva boda zbog tog odbijanca. A nakon našeg vodstva 3:1 imali smo još dvije dobre prilike da potvrdimo pobjedu. Frustracija je velika - rekao je Petrić.

Van Nistelrooy: Ovaj remi jednak je porazu

Novi suigrač hrvatskog napadača Ruud van Nistelrooy odigrao je svoje prve minute za HSV ušavši u 89. minuti, a i on je bio razočaran ovakvim ishodom.

- Ovaj remi ima istu težinu kao poraz jer je momčad igrala dobro i stvarala puno prilika. Dečki su zaslužili osvojiti sva tri boda, ali takav je nogomet. Naravno da bih volio da je moj prvi nastup bio popraćen pozitivnijim ishodom, ali zadovoljan sam što sam bio na terenu. Nastavit ću naporno raditi na svojoj spremi kako bih čim prije ušao u konkurenciju za prvi sastav - objasnio je 33-godišnji Nizozemac koji je u siječanjskom prijelaznom roku prešao u HSV iz Reala.

Soldo: Pokazali smo da se možemo nositi s najboljima

Komentar na utakmicu dao je i trener Kölna Zvonimir Soldo:

- Bila je to jako napeta i uzbudljiva utakmica za gledatelje. Borili smo se do samog kraja, što je jako važno za ovu fazu sezone. Moglo se vidjeti da se možemo nositi s najboljim momčadima.

Komentara 2

KA
kajinx
20:30 06.02.2010.

EU-Janez daj nam rađe pričaj o skijanju. Da li se i vi takmičite na FIS-u ? Znam da bi bili bolji skijaši da imate uvjete za taj sport. Budući da nemate ni snijega ni planina, odite kod rodbine na Jahorinu trenirati.

MA
maretipe
21:44 06.02.2010.

Zato se i puses sto ste u EU ali pamti pa vrati doci ce nasi pet minuta dobiti ce te sa kamatama samo polako Cede su isto nas klale sa kasiku sad odaju po Europi razbijenog nosa Pazite VI da necete po Svijetu drzi te se dobro Kranjci (kenjci)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije