OPET U FORMI

Petrić: Puno je prošlo od mog zadnjeg gola

Mladen Petrić
AFP
17.01.2010.
u 13:12

Zabio je Mladen Petrić u subotu svoj prvi gol za HSV nakon 26. rujna prošle godine, kada je hamburškome nogometnom Bundesligašu donio 1:0 pobjedu nad Bayernom.

Ovaj je put, u 55. minuti, zatresao mrežu Freiburgu za 2-0 pobjedu u prvom kolu proljetnog dijela prvenstva.

- Ovaj je gol supervažan za mene. Od prethodnog je uistinu prošlo jako puno vremena - priznao je hrvatski reprezentativac otklonivši, međutim, mogućnost da si je zbog toga stvarao ikakav pritisak:

- Bio sam dugo vremensko razdoblje ozlijeđen. Moje posljednje utakmice nisu bile naročito loše. Nisam brojao minute čekajući da zabijem.

Bio je to Petrićev četvrti ovosezonski pogodak. Hamburger Morgenpost piše da je 29-godišnji Hrvat odmah nakon utakmice potegnuo kući, supruzi i kćerkici. Nije se suigračima priključio na proslavi pobjede.

Sljedećeg vikenda Hamburžane i Petrića čeka derbi 19. kola, u kojem gostuju kod Borussije u Dortmundu, gdje je Petrić proveo sezonu uoči prelaska u HSV pretprošlog ljeta.

- Toj se utakmici naročito veselim. Proveo sam u Dortmundu jednu vrlo lijepu godinu - završio je.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije