SEVILLINA ŽELJA

Petrić se na ljeto pridružuje Rakitiću!

Mladen Petrić
Pixsell
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
04.01.2012.
u 13:36

U ljetnom prijelaznom roku Petrić bi Hamburg napustio nakon četiri godine kao slobodan igrač.

Mladen Petrić i Ivan Rakitić, nekadašnji suigrači iz Basela, od ljeta bi ponovno mogli nositi isti dres, i to ne samo u reprezentaciji. Razgovori između Seville i menadžerske agencije Sportstotal koja zastupa Petrića već su obavljeni, a transferi bi se trebao realizirati na ljeto.

Tada našem 31-godišnjem reprezentativcu istječe četverogodišnji ugovor s klubom iz Hamburga i mogao bi otići kao slobodan igrač. U četiri godine Petrić je zaigrao u 84 prvenstvene utakmice i zabio 35 pogodaka. Nažalost, u posljednje vrijeme pratile su ga ozljede, no Sevilla ne dvoji da je riječ o dobroj kupnji, a pojačanja u napadu nužna su im jer je Kanoute (34) na samom kraju karijere.

Komentara 4

VA
Vatrenko
14:39 04.01.2012.

drago bi mi bilo ih opet vidjeti zajedno nakon 6 godina razdvojenog puta. Et, dao bog...

VI
virkom
17:50 04.01.2012.

Upravo sam cuo na TV-u vijest da Petric SIGURNO ne odlazi u Sevillu. Nitko ne zna tocno kuda...

DF
dinamo ffm
18:24 04.01.2012.

zna se kvaliteta petrica hsv ce sve napravit da ga zadrze....a bilicu ti si slijep

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije